Jaarabonnement

Het Salsaventura Jaarabonnement

Zo’n 60% van al onze cursisten danst gemiddeld een jaar of langer zonder te stoppen! Ondanks dit moet je steeds opnieuw inschrijven bij aanvang van een nieuwe cursus.

Stel je eens voor dat je voor een vaste prijs, een heel jaar kon dansen, zoveel je wilt, waar je wilt en bij wie je wilt, zonder je steeds opnieuw in te hoeven schrijven. 1 telefoontje of een e-mailtje is genoeg!

Bij het jaarabonnement schrijf je in en betaal je eenmalig voor een heel jaar. Dit bespaart ons veel administratie en hierdoor kunnen wij een aanzienlijke korting geven. Voor jou als klant betekent dit geen gedoe van tussentijdse betalingen, overboekingen, Idealbetalingen etc….: slechts EENMALIG inschrijven via de website voor het jaarabonnement (of per telefoon) en ons per seizoen even laten weten aan welke cursus je mee wilt doen. Klaar! Lees snel verder…

Het jaarabonnement kan ingaan vanaf de start van een van de volgende seizoenen: januari, april of september.

Het jaarabonnement duurt een heel jaar en gaat in per de start van een van de cursussen en eindigt op de laatste les van het laatste seizoen.

Voorbeeld 1: je schrijft in en betaalt op 10 augustus 2016: je abonnement start vanaf de start van de eerstvolgende cursus op 18 september 2016. Je kan nu meedoen met de september t/m decembercursus, met de januari t/m maartcursus, met de april t/m juni cursus en zelfs met de zomercursus (bij Gold abonnement).

Voorbeeld 2: je schrijft in en betaalt op 1 januari 2016: je abonnement start vanaf de start van de eerstvolgende cursus van januari 2016. Je kan nu meedoen met de januari t/m maartcursus, met de april t/m junicursus, met de zomercursus (bij Gold abonnement) en met de september t/m decembercursus 2016.

Je hebt de keuze uit de volgende jaarabonnementen:

1. Basic Membership: € 285,- (besparing: € 60,-)

2. Silver Membership: € 540,- (besparing kan oplopen tot wel : € 225,-)

3. Gold Membership: € 995,- (besparing kan oplopen tot wel € 600,-!)

1. Basic Membership: € 285,-

Stel je voor dat je gedurende een heel jaar 1x per week danslessen volgt. Dit kost je momenteel (zonder rekening te houden met eventuele prijsstijgingen): 3 x € 115,- = € 345,-.

Het jaarabonnement kost je € 285,-. Besparing: € 60,-.

2. Silver Membership: € 540,- (besparing kan oplopen tot wel: € 195,-)

Stel je voor dat je gedurende een heel jaar 2x per week danslessen volgt. Dit kost je momenteel (zonder rekening te houden met eventuele prijsstijgingen): 3 x € 200,- = € 600,-

Je gaat ook nog eens maandelijks 2x naar een feest. Jaarlijks komt dit op zo’n: € 180,-

Het jaarabonnement kost je € 540,-. Besparing: € 225,-.

3. Gold Membership: € 995,- (besparing kan oplopen tot wel € 500,- of hoger!)

Voorbeeld 1: Laten we er even vanuit gaan dat je absoluut niet zonder dansen kunt en in staat wilt zijn 5 danslessen per week te volgen. Dat kunnen 5 lessen op 1 dag zijn, dat kan ook 5 dagen per week 1 les per avond zijn. Dit kost je normaliter € 325,- per seizoen. Daarnaast ga je iedere maand naar 2 feesten. Totale entree: € 18,-. Verder volg je 3 keer per jaar een bootcamp ter waarde van gemiddeld € 75,- per keer.

Totale kosten per jaar: € 1.440,-. Besparing: € 445,-.

Dit lijkt heel veel maar onze databases laten zien dat ruim 10% van onze cursisten dit patroon heeft.

Voorbeeld 2: Je bent fanatiek maar minder fanatiek dan in voorbeeld 1: Je volgt gemiddeld 3 danslessen per week, in de zomer doe je 2 cursussen, je gaat 2 keer per maand naar een feest en je volgt 2 keer per jaar een bootcamp.

Totale kosten per jaar: € 1140,-. Besparing: nog altijd € 145,-

  1. Je inschrijving is een heel jaar geldig vanaf het moment van inschrijven. Dit geeft je recht op het volgen van de danslessen gedurende een heel jaar. Bij de abonnementen Basic en Silver is de zomercursus niet inbegrepen.
  2. Je moet het volledige bedrag in 1 keer voldoen. Betaling in delen is niet mogelijk.
  3. Betaalde lesgelden worden niet geretourneerd.
  4. Betaalde lesgelden zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden overgeheveld naar een andere persoon.
  5. Lesroosters, docenten en locaties kunnen wijzigen of vervallen. In geen geval is er recht op restitutie van het lesgeld. Wel kan er naar alle tijden een vervangende cursus worden gekozen.
  6. Per seizoen is het een vereiste tijdig aan te geven aan welke cursussen je mee wenst te doen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Dit zodat wij rekening kunnen houden met de bezetting in een bepaalde groep.
  7. Tijdens de cursus is het WEL mogelijk van cursus te wisselen mits de bezetting dit toelaat. Je kan de wijziging telefonisch of per e-mail doorgeven.
  8. Alleen in geval van ziekte (medische verklaring noodzakelijk) kan het jaarabonnement worden stopgezet en vooruit geschoven naar een later moment. Dit kan voor een maximale duur van 6 maanden.
  9. Als jaarabonnementhouder heb je voorrang bij inschrijving. Dit betekent dat je, in het geval een bepaalde groep vol is, bovenaan de reservelijst zal komen te staan. Dit geldt ook voor bootcamps en/of workshops.
  10. Bij een Basic Membership heb je recht op 1 les per week. Bij het afnemen van een 2e cursus (waarbij je 2x per week danst) heb je 2 opties:

Optie 1: Of je breidt het abonnement uit naar een Silver Membership. Het verschil in prijs wordt doorberekend.

Optie 2: Je betaalt een extra cursus. De prijs hiervoor is gelijk aan onze standaardprijzen voor een cursus.

Deze zelfde regel geldt voor het Silver Membership.

Basic Membership

€ 285,-

1 jaar lang geldig
1x per week dansles op 1 cursus naar keuze in het seizoen september, januari en april *
Voorrang bij inschrijving
Gemiste lessen gratis inhalen
* Niet geldig tijdens de zomercursus
Silver Membership

€ 540,-

1 jaar lang geldig
2x per week dansles op een cursus naar keuze in het seizoen september, januari en april *
Voorrang bij inschrijving
Gemiste lessen gratis inhalen
Gratis entree tot de reguliere feesten
Niet geldig tijdens de zomercursus
Gold Membership

€ 995,-

1 jaar lang geldig
Onbeperkt dansles volgen
Gratis entree tot alle Salsaventura bootcamps en workshops
Voorrang bij inschrijving
Gemiste lessen gratis inhalen
Gratis entree tot alle Salsaventura feesten
50% korting op Dance Challenge / Next Level
Exclusief: Workshops en feesten Salsa Beach Festival

Schrijf je nu in voor het Jaarabonnement

Vragen?