Prijzen

Prijzen Januari – Maart 2017

Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur voor de prijs van € 115,-

(Voor Alphen aan den Rijn en Apeldoorn gelden afwijkende prijzen).

Kosten per persoon bij meerdere cursussen
2 cursussen: € 200,- (€ 100,- per cursus)
3 cursussen: € 270,- (€ 90,- per cursus)
4 cursussen: € 320,- (€ 80,- per cursus)
5 cursussen: € 350,- (€ 70,- per cursus)

Wil je nog minder betalen voor een cursus? Kies dan voor een jaarabonnement.

Kortingen
Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere acties en worden nooit met terugwerkende kracht berekend. Kortingen worden alleen verrekend indien de bon of kopie van de kortingspas in ons bezit is voor aanvang van de cursus.

Maandabonnementen
Op de locatie vd Meulen Wesseling in Den Haag werken we op de woensdagavond met een maandabonnement. Een maandabonnement kost € 35,- per maand en wordt gedurende het jaar, met uitzondering van de maanden juli en augustus, maandelijks betaald door middel van automatische incasso. Gezien het lage tarief zijn er op het maandabonnement geen kortingen van toepassing.

Studentenkorting
Voltijd studenten betalen een vaste lage prijs van € 85,- per cursus! Daarbij geldt een maximale leeftijd van 25 jaar. Studentenkorting wordt niet met terugwerkende kracht berekend en geldt alleen wanneer je kunt aantonen student te zijn door een kopie van de studentenpas op te sturen via e-mail of post. De kopie van de studentenpas dient in ons bezit voor aanvang van de cursus.

Ooievaarspashouders (Den Haag)
Ooievaarspashouders krijgen 50% korting op het bruto cursusbedrag van € 115,-
Kom bij ons langs op kantoor om je pas te scannen, anders kunnen we korting niet verrekenen.

Rotterdampashouders (Rotterdam/Delft)
Met een geldige Rotterdampas ontvang je 25% korting op een Beginners 1 cursus. Daarmee komt het cursusgeld op € 85,- voor 10 lessen.

Vraag HIER je korting aan met het kortingsaanvraagformulier.

Deze kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en/of kortingen. Kortingen kunnen pas worden verwerkt bij ontvangst van een kopie van een geldige pas en geldt alleen tijdens en na de periode waarin de pas wordt ingeleverd betreffende dat schooljaar. Kortingen worden niet met terugwerkende kracht verrekend.

Er geldt geen inschrijfgeld voor onze cursussen.

Bij te late betaling (na de 1e les): + € 10,- administratiekosten
Prijzen per persoon.

Betalen

Betalen kan op 4 manieren:  

1. Met IDEAL online
2. Per overboeking bank/giro
3. Met een machtiging tot automatische incasso
4. Contant

1. Met IDEAL
Door online in te schrijven kan ook direct met IDEAL on-line worden betaald. Dit is de gemakkelijkste en de snelste manier om te betalen voor een cursus. De optie om te betalen komt op het scherm tevoorschijn nadat is ingeschreven voor een cursus of een workshop.

2. Per overboeking bank/giro
Je kan het bedrag per bank overmaken naar NL77 INGB 000 9510939 t.n.v. Salsaventura BV te Den Haag. Vermeld in dat geval altijd het cursistennummer! Dit kun je eenvoudig telefonisch opvragen door te bellen naar 070-3638037 (ma t/m vr tussen 10.00u en 16.00u). Mailen kan ook naar info@salsaventura.nl

3. Per machtiging tot automatische incasso
Door het invullen en ondertekenen van een éénmalige machtiging halen wij het bedrag van de rekening af. Het betreft hier ten alle tijde een éénmalige machtiging. Let op: als een incasso twee keer wordt gestorneerd (bijvoorbeeld bij saldotekort) komt een eventuele korting te vervallen.

Download HIER het inschrijfformulier

4. Contant op de les
Wij geven de voorkeur aan de eerste twee betaalmethodes. Simpelweg omdat een bankrekening of incasso altijd eenvoudig kan worden opgezocht. Bij een contante betaling ontvang je altijd een betaalbewijs in de vorm van een kwitantie. Bewaar deze goed. Dit is je enige betaalbewijs.

Betaal op tijd
Het lesgeld moet volledig worden betaald binnen 8 dagen na inschrijving maar uiterlijk op de eerste les. Bij niet tijdige betaling (na de eerste les) wordt er € 10,- per persoon aan administratiekosten in rekening gebracht.

Vragen?