Ga swingend het voorjaar in met een Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk danscursus!

Vanaf 15 t/m 20 april 2018 kan je starten met een Salsa, Bachata, Kizomba, en Zouk cursus in Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer of Amersfoort.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost €115,- per persoon.

Klik hieronder op jouw stad naar keuze voor het volledige lesaanbod.

Let op: dit rooster kan nog wijzigen.Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 CURSUS


NU € 100,-

per persoon

Aanmelden

2 CURSUSSEN


NU € 200,-

per persoon

Aanmelden

3 CURSUSSEN


NU € 270,-

per persoon

Aanmelden

X