Gratis proeflessen 2018

Van 2 t/m 7 September 2018 kan je helemaal GRATIS meedoen met een proefles Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk van Salsaventura!

 

Met Gratis Proeflessen in Amersfoort, Delft, Den Haag, Gouda, Moerkapelle, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer heb je voldoende keuze om onze lessen gratis en geheel vrijblijvend te proberen.

Als je nog nooit eerder Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk hebt gedanst dan raden wij je aan om gewoon bij het begin te beginnen op niveau Beginners 1. Je kan je aanmelden voor de Gratis Proeflessen voor Beginners en op die manier kennis maken met de verschillende danssoorten, de docenten en / of de locaties.

Heb je al enige danservaring, maar twijfel je over het juiste dansniveau waarop zou kunnen starten? Doe dan mee aan een Gratis Proefles voor Instromers. Deze proefles is alleen bedoeld voor diegenen die willen starten vanaf het niveau Beginners 2 of hoger. Tijdens deze Proeflessen worden de belangrijkste elementen uit de verschillende dansniveaus doorlopen om duidelijk te krijgen welk niveau het beste bij je past. Daarnaast is er ruimte om te overleggen met de docenten en om advies te vragen omtrent het voor jou geschikte dansniveau.

De danscursussen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk starten een week later vanaf 9 t/m 14 September 2018. Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost €115,- per persoon. Bij inschrijving en betaling voor 7 September betaal je tijdelijk slechts €100,-!

 

Klik hieronder op jouw stad en meld je nu aan!Alle voordelen van Salsaventura op een rij!

  • Geen partner nodig om in te schrijven
  • 6 dagen per week les
  • Gratis een gemiste les inhalen
  • Gratis toegang tot het online lesprogramma (Salsa)
  • Gratis toegang tot een van de maandelijkse feesten
  • En nog veel meer…

Ontdek in de onderstaande video de 10 redenen om te starten met danslessen bij Salsaventura.

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag? De kans is groot dat je hieronder het antwoord kan vinden. 

1. Heb ik een partner nodig?

Nee, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een gratis proefles of voor een cursus.
Wij hebben veel cursisten die op een hoger niveau dansen. Deze cursisten zijn vaak bereid om te komen helpen bij de cursussen op de lagere niveaus.

2. Wat voor kleding moet ik aan?

Wij raden altijd aan om vrije tijdskleding te dragen dat lekker zit tijdens het dansen.
Zorg voor schoenen met een wat gladde zool.
Rubberen zolen dansen minder lekker op een gladde vloer.

3. Op welk niveau moet ik inschrijven?

Een goede start is het halve werk. Als je nog nooit eerder Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk hebt gedanst dan raden wij je aan om gewoon bij het begin te beginnen.

Heb je advies nodig? Mail dan even naar info@salsaventura.nl of bel vanaf maandag t/m vrijdag tussen 10 en 17 uur naar 085-111 777 6.

4. Kan iedereen leren dansen?

Volgens ons kan iedereen die kan lopen, ook leren dansen.
De door ons ontwikkelde lesprogramma’s zorgen ervoor dat vrijwel iedereen het tempo bij kan houden en het kan leren.
Voor de Salsa cursussen hebben wij ook een online videoprogramma waarmee je de laatste lessen online kan bekijken. Hiermee kan je thuis nog eens alles rustig bekijken en eventueel oefenen.

5. Kan ik een gemiste les inhalen?

Je kan een gemiste les op een andere dag en op een andere locatie inhalen.
Je kan hiervoor vanaf maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur telefonisch een afspraak maken op tel. Nr: 085-111 777 6. Mailen kan ook naar info@salsaventura.nl

6. Kan ik extra oefenen?

Voor de Salsa danslessen bieden wij een online videoprogramma.
Met dit programma heb je de mogelijkheid om alle lessen online terug te zien. Er wordt hard gewerkt om ook de andere dansprogramma’s online aan te bieden.

Naast de online video’s organiseren we ook vrije dansavonden. En om de drempel extra te verlagen krijg je bij inschrijving een keer per seizoen een ticket voor een van onze feesten.

X