Partnerprogramma

Salsaventura Franchise Partner Programma

 • Ben je een dansschoolhouder en besteed je te veel of juist te weinig tijd aan het voeren van de cursistenadministratie?
 • Zie je ook op tegen het voeren van een ingewikkelde boekhouding en kost het je allemaal veel tijd?
  Tijd die je liever aan andere zaken zou besteden?
 • Heb je ook behoefte aan bepaalde informatie maar heb je simpelweg geen tijd om die informatie te verzamelen en daar vervolgens iets mee te doen?
 • Geef je regelmatig geld uit aan marketing en blijven de gewenste resultaten uit?

Ik kan je geruststellen. Je bent niet de enige! Maar belangrijker; er is een oplossing!

Salsaventura specialiseert zich al 20 jaar in het geven en het organiseren van danslessen

Een van onze missies is om het leven van dansdocenten gemakkelijker te maken door het bieden van een organisatorische, logistieke en commerciële ondersteuning bij het geven van danslessen. Het doel is hierbij om docenten in de gelegenheid te stellen om zich zoveel mogelijk te kunnen concentreren op hun kerntaak: Lesgeven!

Sinds enkele jaren is daar een belangrijke missie bijgekomen. En dat is om het leven van de dansschoolhouder gemakkelijker te maken. Want zonder een goed lopende dansschool kan een docent zijn werk niet doen. Het doel daarbij is vooral om dansscholen te ondersteunen met de volgende 5 pijlers: Cursistenadministratie, Lesprogramma, Marketing, Support, Advies en ondersteuning.

1. Cursisten Administratie

Natuurlijk zal je als dansschool, naast het geven van danslessen, aandacht moeten besteden aan je cursistenadministratie; het invoeren van cursistengegevens, bijhouden van de bezetting tijdens de danslessen, het regelmatig maken van je lesroosters en nog veel meer.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 30% van alle dansscholen beschikt over een administratiepakket en dat slechts 5% hier echt tevreden over is. De overige 70% voert een administratie op papier of in excel.

Wij nemen al dit werk voor je uit handen en bieden je mogelijkheden waar de meeste dansscholen slechts van durven te dromen. Daarmee kan jij je concentreren op belangrijker zaken. Natuurlijk heb je als franchisenemer altijd toegang tot de nodige gegevens.

2. Lesprogramma

Er zijn 3 factoren die de kwaliteit van je danslessen bepalen:

1. Locatie
2. Docent(en)
3. Lesprogramma

90% van alle dansscholen richt de focus vooral op de 1e en de 2e pijler. De 3e pijler wordt vaak, met alle consequenties van dien, vergeten.

Door gebruik te maken van ons lesprogramma krijg je de beschikking over het volledige lesprogramma. Dit zowel op pdf als online.

3. Marketing

Hoe mooi je locatie ook is, hoe goed je danslessen ook zijn, als niemand ervan weet is het allemaal voor niets!

De wereld waarin we leven veranderd steeds sneller en zo ook de manier waarop mensen hun informatie binnen halen. En dus is het belangrijk dat je een sterke marketing voert die past bij de tijd waarin we leven.

Door gebruik te maken van het franchise programma krijg je de beschikking over de merknaam Salsaventura en alle voordelen die dat met zich meeneemt.

Naast de mogelijkheid tot het voeren van een actieve online marketing campagne krijg je de volgende voordelen:

 • Een eigen landingspagina op salsaventura.nl voor de regio waarin jij actief bent
 • Standaard opname in ons online programma op social media en google
 • Vermelding van de gratis proeflessen en start lessen in de diverse marketing uitingen on- en offline
 • Gebruik maken van het Facebook Marketing
 • Gebruiken maken van het Google Adword programma.

4. Support

Heb je een dringende vergadering of ben je een keer niet in staat om zelf de telefoon en e-mail te beantwoorden? Wij verzorgen tijdelijk op verzoek het 1e lijns contact voor e-mail en telefoon. Daarmee beantwoorden wij de meest voorkomende vragen en maken een terugbelnotitie zodat je op een voor jou geschikt tijdstip kan terugbellen.

Kan jij een keer geen les geven of heeft een docent zich zojuist ziek gemeld? Wij bieden een sms-dienst waarmee we cursisten last-minute kunnen informeren.

5. Advies en ondersteuning

Daarnaast staat onze ervaring en expertise, welke we hebben opgebouwd sinds 1996, volledig tot je beschikking.

Heb je interesse?

Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen twee dagen contact met je op. Je aanvraag wordt vertrouwelijk en met de hoogste discretie behandeld.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
Vragen?
X