fbpx

Salsaventura Franchise Partner Programma

 • Ben je een dansschoolhouder en besteed je te veel of juist te weinig tijd aan het voeren van de cursistenadministratie?
 • Zie je iedere maand of kwartaal op tegen het opzetten van je marketingcampagne omdat facebook en google hun  algoritmes weer hebben aangepast? 
 • Juist! Allemaal tijd die je liever aan andere zaken zou besteden!

Salsaventura biedt de oplossing met het Salsaventura Franchiseprogramma!

Salsaventura specialiseert zich al 20 jaar in het geven en het organiseren van danslessen

 

Een van onze missies is om het leven van dansdocenten gemakkelijker te maken door het bieden van een organisatorische, logistieke en commerciële ondersteuning bij het geven van danslessen. Het doel is hierbij om dansscholen en docenten in de gelegenheid te stellen om zich zoveel mogelijk te kunnen concentreren op hun kerntaak: danslessen organiseren en danslessen geven!

Deze ondersteuning vindt plaats op 5 kerngebieden:

 1. Cursistenadministratie
 2. Lesprogramma
 3. Marketing
 4. Support
 5. Advies en ondersteuning.

1. Cursistenadministratie

Natuurlijk zal je als dansschool, naast het geven van danslessen, aandacht moeten besteden aan je cursistenadministratie; het invoeren van cursistengegevens, bijhouden van de bezetting tijdens de danslessen, het regelmatig maken van je lesroosters en nog veel meer.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 30% van alle dansscholen beschikt over een administratiepakket en dat slechts 5% hier echt tevreden over is. De overige 70% voert een administratie op papier of in excel.

Wij bieden je een gebruikersvriendelijk cursistenadministratiesysteem waarmee je al je zaken in een handomdraai regelt. Online inschrijvingen en betalingen, het eenvoudige maken van lesroosters, het exporteren van data naar excel en nog veel en veel meer.

 

2. Lesprogramma

Er zijn 3 factoren die de kwaliteit van je danslessen bepalen:

1. Locatie
2. Docent(en)
3. Lesprogramma

90% van alle dansscholen richt de focus vooral op de 1e en de 2e pijler. De 3e pijler wordt vaak, met alle consequenties van dien, vergeten.

Door gebruik te maken van het Salsaventura lesprogramma krijg niet alleen jij als dansschoolhouder de beschikking over het volledige online lesprogramma, ook je cursisten krijgen gratis online toegang tot het niveau dat ze dit seizoen volgen.

 

3. Marketing

Hoe mooi je locatie ook is, hoe goed je danslessen ook zijn, als niemand ervan weet is het allemaal voor niets!

De wereld waarin we leven veranderd steeds sneller en zo ook de manier waarop mensen hun informatie binnen halen. En dus is het belangrijk dat je een sterke marketing voert die past bij de tijd waarin we leven.

Door gebruik te maken van het franchiseprogramma krijg je de beschikking over de merknaam Salsaventura en alle voordelen die dat met zich meebrengt.

Naast de mogelijkheid tot het voeren van een actieve online marketing campagne krijg je de volgende voordelen:

 • Een eigen landingspagina op salsaventura.nl voor de regio waarin jij actief bent
 • Een eigen Facebook pagina voor jouw regio
 • Vermelding van jouw activiteiten op de Salsaventura Facebook pagina en groep.
 • Standaard opname in ons online marketingprogramma op social media en google
 • Vermelding van de gratis proeflessen en start van de lessen in de diverse marketing uitingen on- en offline

 

4. Support

Kan je een keer zelf geen les geven of is een van je docenten of assistentes verhinderd? Wij doen ons uiterste best je de support te geven die je nodig hebt. Zo kan je gebruik maken van het grote netwerk van Salsaventura docenten en assistentes waarmee je vrijwel altijd gegarandeerd bent van invaldocenten.

 

5. Advies en ondersteuning

Daarnaast staat onze ervaring en expertise volledig tot je beschikking.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend en vertrouwelijk contact met ons op

 

085 111 777 6 | info@salsaventura.nl

X