Start Swingend het nieuwe jaar met een Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk danscursus!

Vanaf 15 t/m 20 januari zijn de cursussen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk in verschillende steden en op verschillende niveaus van start gegaan.

De cursussen bestaan meestal uit 10 lessen van een uur en kosten € 115,- per persoon.

Aanmelden

Je kan nog altijd meedoen met de cursussen of eenmalig een proefles volgen.

Wil je eerst een proefles meedoen? Dat kan! Je betaalt dan € 15,- voor een losse les. Deze € 15,- wordt weer in mindering gebracht van het lesgeld als je besluit in te schrijven voor een cursus.

Hoe schrijf je in voor een proefles?  

  1. Je gaat naar het lesrooster en je kiest een cursus. Je meldt je aan en je slaat de betaling over.
  2. Je maakt vervolgens € 15,- over op rekening NL77INGB0009510939 tnv Salsaventura te Den Haag onder vermelding van ‘Proefles – voornaam achternaam’.
  3. Je gaat naar de les en je geeft aan dat je voor de proefles komt.
  4. Na afloop van de les schrijf je, als je het leuk vond, in voor de cursus. De reeds betaalde € 15,- wordt verrekend met het lesgeld.

Let op:
Als de betaling voor de proefles niet tijdig door ons is ontvangen dan kan je niet meedoen met de proefles. Betalingen via de ING komen dezelfde werkdag bij ons binnen. Vanaf een andere bankrekening duurt dit ongeveer 2 dagen. Als je vanaf een andere bankrekening dan de ING betaalt is het handiger om de proefles contant ter plaatse te betalen.

icon box image

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

icon box image

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

icon box image

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

icon box image

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba. Toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment. Hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 Cursus

€ 115,-per persoon

2 Cursussen

€ 200,-per persoon

3 Cursussen

€ 270,-per persoon

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

Vragen?