Salsa

Ontdek de meest populaire dans ter wereld

Cursussen

Een cursus bestaat meestal uit een serie van 10 lessen van een uur welke wekelijks worden gegeven. Bij het volgen van een cursus leer je door de kracht van herhaling. Daarbij herhaal je wekelijks een aantal belangrijke elementen en leer je dit combineren met iets nieuws.

Tijdens een cursus leer je een bepaald niveau waarbij je leert volgens een zeer gestructureerd en uniform lesprogramma waarbij techniek, houding en muzikaliteit de basis vormen.

Je kan 3 keer per jaar starten met het volgen van een cursus: januari, april en september. Daarnaast kan je in de zomermaanden en december deelnemen aan verschillende Bootcamps om je kennis paraat te houden en je dansniveau te verbeteren.

De week voorafgaand aan de start van de cursussen, met uitzondering van de zomercursus, ben je van harte welkom tijdens onze Gratis Proeflessen, zodat je kennis kunt maken met de verschillende dansstijlen en met onze dansschool.

Start cursussen

Salsaventura start 4 keer per jaar nieuwe cursussen: januari, april, juli (zomercursus) en september. De week voorafgaand aan de start van de cursussen, met uitzondering van de zomercursus, ben je van harte welkom in onze gratis proeflessen, zodat je kunt kennis maken met de dans en met onze dansschool.

Heb je de Gratis Proeflessen gemist? Geen paniek, ook de eerste les van de cursus kan worden gevolgd als een proefles! Omdat de gratis danslessen dan al voorbij zijn, rekenen wij voor deze eerste les een bedrag van € 15,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer je besluit aan de cursus mee te doen.

Inschrijven voor onze cursus(sen) kan heel eenvoudig via het lesrooster op deze website.

NAAST ONZE CURSUSSEN BIEDEN WIJ OOK

X