Salsa

Ontdek de meest populaire dans ter wereld

Cursussen

Een cursus bestaat meestal uit een serie van 10 lessen van een uur welke wekelijks worden gegeven. Bij het volgen van een cursus leer je door de kracht van herhaling. Daarbij herhaal je wekelijks een aantal belangrijke elementen en leer je dit combineren met iets nieuws.

Tijdens een cursus leer je een bepaald niveau waarbij je leert volgens een zeer gestructureerd en uniform lesprogramma waarbij techniek, houding en muzikaliteit de basis vormen.

Je kan 3 keer per jaar starten met het volgen van een cursus: januari, april en september. Daarnaast kan je in de zomermaanden en december deelnemen aan verschillende Bootcamps om je kennis paraat te houden en je dansniveau te verbeteren.

De week voorafgaand aan de start van de cursussen, met uitzondering van de zomercursus, ben je van harte welkom tijdens onze Gratis Proeflessen, zodat je kennis kunt maken met de verschillende dansstijlen en met onze dansschool.

Start cursussen

Salsaventura start 4 keer per jaar nieuwe cursussen: januari, april, juli (zomercursus) en september. De week voorafgaand aan de start van de cursussen, met uitzondering van de zomercursus, ben je van harte welkom in onze gratis proeflessen, zodat je kunt kennis maken met de dans en met onze dansschool.

Heb je de Gratis Proeflessen gemist? Geen paniek, ook de eerste les van de cursus kan worden gevolgd als een proefles! Omdat de gratis danslessen dan al voorbij zijn, rekenen wij voor deze eerste les een bedrag van € 15,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lesgeld wanneer je besluit aan de cursus mee te doen.

Inschrijven voor onze cursus(sen) kan heel eenvoudig via het lesrooster op deze website.

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

NAAST ONZE CURSUSSEN BIEDEN WIJ OOK

X