Prijzen vanaf april 2023

Wij bieden cursussen en bootcamps. Afhankelijk van de duur geldt er een vaste prijs. 

 

Prijzen
In juni worden er verschillende soorten cursussen gegeven. In verband hiermee gelden er verschillende prijzen.

  • Cursussen van 10 weken met lessen van 1 uur: € 120

Kortingen
Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere acties en worden nooit met terugwerkende kracht berekend. Kortingen worden alleen verrekend indien de bon of kopie van de kortingspas in ons bezit is voor aanvang van de cursus. Scroll naar beneden naar de sectie “betalen” voor uitleg over de aanmeldmethode bij kortingen. 

Studentenkorting
Hierbij geldt een maximale leeftijd van 25 jaar. Een Studentenkorting wordt niet met terugwerkende kracht berekend en geldt alleen wanneer je kunt aantonen tijdens de looptijd van de cursus actief voltijd student te zijn. Het studentenbewijs dient in ons bezit te zijn voor aanvang van de cursus, anders vervalt de korting. Kijk beneden op deze pagina bij sectie “betalen” voor uitleg over hoe je je kan inschrijven en betalen als student. 

Ooievaarspashouders (Den Haag)
Ooievaarspashouders die voor het eerste inschrijven ontvangen 50% korting op het bruto cursusbedrag. Maak een afspraak met vestiging Den Haag om je pas te scannen, anders kunnen we korting niet verrekenen. Bel voor een afspraak tussen 10.00 en 14.00 uur naar 085-1117776 (keuzemenu Den Haag). De pas moet uiterlijk in de eerste lesweek van de cursus gescand zijn, anders vervalt de korting.

Er geldt geen inschrijfgeld voor onze cursussen.

Bij te late betaling (na de 1e les) vervallen alle eventuele kortingen en wordt er €10,- administratiekosten gerekend.

Alle prijzen zijn per persoon.

Betalen

Betalen kan op 4 manieren:  

1. Met IDEAL online
2. Per overboeking bank/giro
3. Met een machtiging tot automatische incasso
4. Contant
5. Per factuur

1. Met IDEAL
Door online in te schrijven kan ook direct met IDEAL on-line worden betaald. Dit is de gemakkelijkste en de snelste manier om te betalen voor een cursus. De optie om te betalen komt op het scherm tevoorschijn nadat is ingeschreven voor een cursus of een workshop.

2. Per overboeking bank/giro
Je kan het bedrag per bank overmaken naar NL77 INGB 000 9510939 t.n.v. Salsaventura BV te Den Haag. Vermeld in dat geval altijd het cursistennummer! Dit kun je eenvoudig telefonisch opvragen door te bellen naar 085-1117776 (ma t/m vr tussen 10.00u en 14.00u). Je kan ook mailen naar de vestiging waar je ingeschreven staat (zie contact). Let op, betalingen per bank dienen altijd binnen 2 dagen na inschrijving te worden voldaan.

3. Per machtiging tot automatische incasso
Door het invullen en ondertekenen van een éénmalige machtiging halen wij het bedrag van de rekening af. Het betreft hier ten alle tijde een éénmalige machtiging. Let op: als een incasso wordt gestorneerd (bijvoorbeeld bij saldotekort) komt een eventuele korting te vervallen en wordt de prijs per nieuwe incasso met €5,- verhoogd.

Download HIER het inschrijfformulier

4. Contant op de les
Wij geven de voorkeur aan de eerste twee betaalmethodes. Simpelweg omdat een bankrekening of incasso altijd eenvoudig kan worden opgezocht en onze docenten zo niet met contant geld over straat hoeven. Bij een contante betaling ontvang je altijd een betaalbewijs in de vorm van een kwitantie. Bewaar deze goed, dit is je enige betaalbewijs.

5. Per factuur
Je kan een factuur ontvangen tegen de kosten van € 10,- per factuur. 

Hoe betaal ik wanneer ik een korting krijg?
Wanneer je gebruik maakt van een korting (student, ooievaarspas, rotterdampas) doorloop je de volgende stappen:
1. Schrijf je online in voor de cursus(sen) naar keuze.
2. Kies bij betaalmethode voor overschrijving via bank.
3. Maak het verschuldigde bedrag over naar NL77 INGB 000 9510939 t.n.v. Salsaventura BV te Den Haag (o.v.v. je volledige naam en de stad waar de cursus zal plaatsvinden).
3. Mail je studentenbewijs of rotterdampas naar de desbetreffende vestiging en wij verwerken de korting. Ooievaarspashouders dienen een afspraak te maken met vestiging Den Haag om de pas op locatie in Den Haag te laten scannen. 

Betaal op tijd
Het lesgeld moet volledig worden betaald binnen 7 dagen na inschrijving en uiterlijk op de eerste les. Bij niet tijdige betaling (na de eerste les) wordt er € 10,- per persoon aan administratiekosten in rekening gebracht.

NAAST ONZE CURSUSSEN BIEDEN WIJ OOK

X