Danslessen

Wanneer starten de danslessen?

Kijk hiervoor op de volgende link: Cursussen

Kan ik per les betalen?

Dit kan alleen als deze losse les een proefles is. Helaas is het niet mogelijk om een cursus per gevolgde les te betalen.
De administratieve verwerking hiervan kost veel tijd en omdat we ons best doen de bezetting man/vrouw zo gelijk mogelijk te houden is het erg lastig om hier rekening te houden. Er kan wel een prijsafspraak worden gemaakt als je voorafgaand aan de cursus weet welke lessen je gaat missen.
Neem hiervoor contact op met de administratie: info@salsaventura.nl of bel tussen 10 en 17 uur naar 070-3638037.

Heb ik een partner nodig?

Nee, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een gratis proefles of voor een cursus. Wij hebben veel cursisten die op een hoger niveau dansen. Deze cursisten zijn vaak bereid om te komen helpen bij de cursussen van lagere niveaus.

Wordt er gewisseld van partner tijdens de les?

Iedere danspartner volgt (v) en leidt (m) anders. Het wisselen van partner is daarom een van de beste manieren om goed te leren dansen. Toch stellen wij het wisselen van partner niet verplicht. Wil je liever niet wisselen? Geef dit wel even voorafgaand aan de les door aan de docent zodat hij/zij hier rekening mee kan houden.

Wat voor kleding moet ik aan?

Wij raden altijd aan om vrijetijdskleding te dragen dat lekker zit tijdens het dansen.

Wat voor schoenen moet ik aan?

Zorg voor schoenen met een enigszins wat gladde zool. Rubberen zolen dansen minder lekker op een gladde vloer. Wil je echt lekker dansen? Dan is er geen betere schoen dan een dansschoen.

Een dansschoen heeft veelal een suede zool waarmee de grip op de vloer maximaal is. Daarnaast is een dansschoen veel lichter dan een reguliere schoen en geeft meer steun aan de voeten, enkels en knieën.

Kijk voor dansschoenen op: http://www.salsaventurashop.nl/

Hoe kan ik inschrijven

Er zijn verschillende manieren om in te schrijven:

  1. Via Internet Dit is de snelste en meest gemakkelijker manier. Je kan dan ook direct via iDeal de betaling voldoen. Ga hiervoor naar https://www.salsaventura.nl/lesrooster/ en klik op de inschrijfbutton bij de cursus naar keuze.
  2. Op locatie Je kan ook inschrijven op een van de locaties tijdens de Gratis Proeflessen, tijdens de danslessen of in Den Haag op ons hoofdkantoor (alleen op afspraak).
  3. Telefonisch Je kan ons ook bellen om telefonisch in te schrijven. Na de telefonische inschrijving ontvang je een bevestiging met daarin de betaalgegevens. Klik HIER voor de telefoonnummers van onze locaties. 
X