OVER ONS

30+ Leraren. 1000+ Cursisten. 1 Mission

Onze Missie

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen in verbinding te brengen met zichzelf en elkaar door middel van dans.

Dansen is een van de krachtigste en leukste manieren om jezelf te leren uiten.

  1. Door dansen leer je beter bewegen
  2. Door beter te bewegen zit je lekkerder in je vel
  3. Als je lekker in je vel zit straal je positief uit
  4. Als je positief uitstraalt zal je positief ontvangen

Testimonials

“Het dansen heeft mij werkelijk van mijn stress afgeholpen. Ik dacht dat ik nooit tijd had om te dansen en was altijd maar aan het werk. Na het werk was ik uitgeput en had totaal geen energie om nog iets te ondernemen. Het dansen zorgt ervoor dat ik even alles los kan laten en helemaal in dat moment kan zijn, daar op de dansvloer. Het geeft mij heel veel positieve energie waardoor ik uiteindelijk weer veel productiever ben in de tijd dat ik aan het werk ben”
Karin, Den Haag

“Momenteel dans ik niet omdat we inmiddels twee kleintjes hebben. Mijn vrouw Rianne en ik hebben elkaar tijdens de danslessen ontmoet dus dansen is voor ons allebei een passie waarvan we zeker weten dat we die binnenkort weer op zullen pakken. We dansen nog wel regelmatig in onze huiskamer en op onze vakanties”
Harrie, Utrecht

“Ik wil eigenlijk iedereen waarschuwen want dansen is verslavend. Door een aantal nieuwe vriendschappen ziet mijn uitgaansleven er nu totaal anders uit dan een paar jaar geleden. Als ik nu in een café sta met een biertje in mijn hand dan kan ik mij letter afvragen ‘wat doe ik hier eigenlijk’?
Oh ja, en je als bonus krijg je meer zelfvertrouwen van het dansen. Ik kan rustig zeggen dat het dansen mij een leuker mens heeft gemaakt”
René, Rotterdam

Ons Support Team

In 2012 is de grote zoektocht begonnen naar een team van gezellige, dansfanaten die ons team versterken tijdens feesten en evenementen.

Vandaag de dag is Salsaventura uitgebreid met een Support Team van z’n 16 vrolijke, representatieve cursisten die het leuk vinden om het onze cursisten en bezoekers nog meer naar de zin te maken.

Ze zijn altijd te vinden tijdens onze feesten en evenementen op verschillende locaties. Onze Team members zijn te herkennen aan de Support Team Shirts & altijd even grote glimlach.

Om ons Supportteam verder te versterken zijn wij altijd op zoek naar nieuwe supporters.
Meld je aan bij maaike@salsaventura.nl en zij stuurt je alle informatie toe.

Vragen?
X