Salsa, Bachata, Kizomba & Zouk in 1 Day

Heb je weinig tijd en wil je toch de kans hebben om in een
hoog tempo een nieuwe dans te leren?

Dan is een 1 Day Bootcamp op je lijf geschreven! 

In slechts 1 dag leer je de belangrijkste basisprincipes
van een dans inclusief een aantal eenvoudige variaties
met een partner. 

Je kan kiezen uit Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk! Salsa in 1 Day

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata in 1 Day

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba in 1 Day

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk in 1 Day

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 Day Bootcamp

10.00 uur tot 17.00 uur

€ 65,-

per persoon

Aanmelden

Klik hieronder jouw stad voor alle Bootcamps

Bootcamps Delft<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Bootcamps Den Haag<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Bootcamps Utrecht<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Bootcamps Rotterdam<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->Bootcamps Zoetermeer<!-- [et_pb_line_break_holder] -->
X