Bonusvideo – Dansen op de maat

De lessen gaan bijna van start en dus lijkt het mij geen overbodige luxe om je een oefening te geven om op de maat te leren dansen.

Met de bonusvideo van vandaag krijg je ook een aantal oefeningen en die zijn vaak lastiger dan je denkt. 

Onze lessen starten vanaf 14 juni 2021 in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. 

Bij inschrijving voor een van onze Salsa danscursussen krijg je gratis beschikking over de gehele videoserie gedurende de cursus.

De Salsa, Bachata en Kizomba lessen starten vanaf 14 juni 2021. Klik HIER om naar het lesrooster te gaan of scroll op deze pagina naar beneden.

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.Prijzen

3 lessen


€ 35,-

per persoon

Aanmelden

5 lessen x 2 uur


€ 100,-

per persoon

Aanmelden

10 lessen


€ 100,-

per persoon

Aanmelden

Lesrooster (klik om een seizoen te selecteren)

X