December Bootcamp Maand

Sluit het jaar swingend af met een Salsa, Bachata of Kizomba Bootcamp!

Meld je nu aan voor een bootcamp in de maand december. Met bootcamps in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Utrecht en Amersfoort

Je kan Bootcamps volgen op alle niveaus. Zo zijn er Bootcamps voor de absolute Beginner in de vorm van de 1 Day Bootcamps, er zijn Bootcamps op het niveau Intermediate (Half-gevorderden) en natuurlijk op het niveau Advanced (Gevorderden). Daarnaast kan je ook kiezen voor specialisatie Bootcamps zoals Ladies Styling, Cha Cha, Mambo On2 en Shines.

Een Bootcamp duurt 2,5 uur en kost slechts € 25,-.
De 1 Day Bootcamps duren 6 uur en kosten € 65,-.

Sluit dansend het jaar 2017 af

Met de December Bootcamps kan je 3 weken lang oefenen, herhalen en beter worden in wat je al hebt geleerd. 

Voor welke Bootcamp kan je het beste aanmelden?

Salsa, Bachata of Kizomba in 1 Day
Tijdens deze 1 daagse, 6 uur durende Bootcamp (2 delen van 3 uur) leer je de belangrijkste basisprincipes uit de beginnerscursus. Hierna kan je doorgaan met het niveau Beginners 2. 

Beginners 2/3
Tijdens deze Bootcamp leer je leuk voetenwerk en combinaties op het niveau van Beginners 2 en Beginners 3 die je gelijk kan toepassen op de dansvloer. Deze Bootcamps zijn ook ideaal voor diegenen die een tijd geleden hebben gedanst op het niveau Intermediate en het dansen weer op willen pakken of voor diegenen die al eerder Salsa hebben gedanst in een andere stijl en willen instromen bij Salsaventura.

Intermediate
Deze Bootcamps betreft een combinatie tussen de niveaus Intermediate 1, 2 en 3. Je krijgt de kans om te herhalen, oefenen en uitdagende combinaties te leren op het Intermediate niveau, die je goed kan toepassen op de dansvloer.

Intermediate/Advanced
Deze Bootcamp betreft een combinatie niveau tussen de niveaus Intermediate 1, 2, 3 en Advanced. Tijdens deze cursus leer je leuke combinaties op het niveau Intermediate en Advanced, die je goed kan toepassen op de dansvloer. Deze cursus is ook ideaal voor diegenen die een tijd geleden hebben gedanst op het niveau Intermediate/Advanced en het weer op willen pakken.

Advanced
Tijdens deze Bootcamp leer je voetenwerk en combinaties op het niveau Advanced (gevorderden). 

Specialisatie Bootcamps

Ladies styling
Je kan op de maat (blijven) dansen; Check.
Je beheerst de passen en verschillende draaien; Check.
Je hebt connectie met je partner; Check.
En nu wil je meer!
Je leert tijdens deze Bootcamp zelf Styling toe te voegen aan je dans. Een extra pasje tussendoor, een extra hand of armbeweging of zelfs een bodyroll of heupbeweging.

Musicality & Styling
Tijdens deze Bootcamp wordt ingegaan op het luisteren naar de muziek en het leren toepassen van de muziek terwijl je danst. Vooral bij het toepassen van de muziek is het fijn als je in staat bent om daarbij een mooie houding / styling aan te nemen.

Cha Cha
Leer tijdens deze Bootcamp hoe relatief eenvoudig de Cha Cha is als je al de Salsa kan dansen. Je leert tijdens deze Bootcamp hoe je moet starten, de verschillen tussen de 1e en de 2e tel en natuurlijk leer je een aantal leuke shines in Cha Cha en een aantal eenvoudige maar vooral leuke combinaties met een partner.

TMS
Werk tijdens deze Bootcamp aan de belangrijkste principes van Technique, Musicality en Styling.

Mambo On2
Het dansen op de 2e tel is voor sommigen nog altijd een enorme uitdaging. Leer tijdens deze Bootcamp de basisprincipes van de On2 en leer de switch te maken van de 1e naar deze 2e tel.

Shines
Ben je klaar voor 2,5 uur lang voetenwerk? Ontdek hoe snel je jouw Shines repertoire uitbouwt tijdens deze energieke Bootcamp. De Bootcamp wordt gegeven op de 1e tel (niet On2).

Afro Cuban
Tijdens de Afro Cuban Bootcamp maak je, onder begeleiding van live muziek!!! kennis met de dans en de culturele achtergronden van de Afro Cuban die deze dansen zo uniek maken. Er wordt ingegaan op de achtergronden van de verschillende Afro Cubaanse dansdisciplines en op de interacties tussen de dans en de muziek.
Het is niet voor niets dat veel van de hedendaagse Salsa showdansers zich verdiepen in de Afro Cuban. De verschillende danstechnieken die door middel van een choreografie worden aangeleerd zijn ook goed bruikbaar binnen velen anderen dansdisciplines. De live muziek tijdens deze Bootcamp zorgt voor nog meer beleving en gevoel bij deze bijzonder dansvorm.

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

icon box image

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

icon box image

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

icon box image

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

icon box image

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba. Toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment. Hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

2,5 uur

€ 25per persoon

1 Day - 6 uur

€ 65,-per persoon

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

Vragen?
X