fbpx
Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Den Haag

Den Haag is al sinds 1996 de thuishaven van Salsaventura. Met lessen gedurende 6 dagen per week kan je vrijwel iedere dag van de week dansen.

De leslocatie in Den Haag is de prachtige zaal bij dansschool vd Meulen Wesseling aan de Laan van Meerdervoort 50. Je kan daar in de buurt gratis parkeren bij het NIBC aan de Burgemeester Patijn laan en aan de Burgemeester van Carnegielaan. Dit is op slechts 5 minuten afstand lopen van de dansschool.

Meld je nu aan voor de Gratis Proeflessen in September 2019

Van 8 t/m 13 September 2019 kan je op onze locaties in Den Haag GRATIS en geheel vrijblijvend meedoen met Proeflessen Salsa, Bachata en Kizomba van Salsaventura!

Dit is de perfecte manier om kennis te maken met de verschillende danssoorten, de docenten en / of de locaties. En je mag meedoen met zoveel Gratis Proeflessen als je wilt!

Start Cursussen vanaf 15 t/m 20 September 2019

Van 15 t/m 20 September 2019 starten onze cursussen weer in Den Haag. Meld je nu aan voor een cursus Salsa, Bachata of Kizomba. Je hebt de keuze uit verschillende niveaus. 

Klik HIER om het lesrooster te downloaden. 

Lesrooster

Hieronder kan je eenvoudig een filter toepassen op de periode, de dans, de stad en de dag van de week. 

Heb je vragen? Mail dan naar denhaag@salsaventura.nl

Contactgegevens

Telefoon: 06-20855560 (maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 14.00u)
E-mail: denhaag@salsaventura.nl

Stuur ons een bericht

8 + 15 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Op die manier mis je geen feestje of workshop meer!

X