Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Den Haag

Wij blijven nog even gesloten.

Ivm de lockdown blijven wij nog even gesloten. We hopen de lessen vanaf zondag 21 februari weer op te kunnen pakken. Het lesrooster voor de periode Februari – Maart staat inmiddels online. Heb je je ingeschreven voor de periode Januari – Februari? Dan is je cursus automatisch overgezet naar de periode Februari – Maart 2021 die vanaf zondag 21 februari van start gaat. 

Den Haag is al sinds 1996 de thuishaven van Salsaventura. Met lessen gedurende 6 dagen per week kan je vrijwel iedere dag van de week dansen.

Wij verzorgen onze danslessen op twee verschillende locaties in Den Haag. 

1. Wim Lier

 Deze locatie ligt in het centrum van Den Haag aan de Scheveningseveer 21. Deze schitterende klassieke danslocatie is voorzien van spiegelwanden, airconditioning en een prachtige, zwevende, houten dansvloer. 

2. vd Meulen Wesseling 

Deze les locatie in Den Haag is de prachtige zaal bij dansschool vd Meulen Wesseling aan de Laan van Meerdervoort 50. Je kan daar in de buurt gratis parkeren bij het NIBC aan de Burgemeester Patijn laan en aan de Burgemeester van Carnegielaan. Dit is op slechts 5 minuten afstand lopen van de dansschool.

Meld je nu aan voor de Proeflessen in september en oktober 2020

Vanaf 27 september organiseren we in verschillende steden weer proeflessen. 

Op die manier kan je kennis maken met de docenten, de locatie bezoeken en kan je ontdekken met welke dans je het liefst wil beginnen. 

Tijdens deze proeflessen ontvang je alle belangrijke informatie over de cursussen, welke kleding je het best kan dragen, hoe we omgaan met het wisselen van partners etc… 

Meld je nu meteen aan met de volgende LINK en klik op proeflessen sept/okt. 

Start Cursussen vanaf 4 t/m 9 oktober 2020

Vanaf 4 t/m 9 oktober starten alle cursussen weer in de verschillen steden.

Danslessen en danscursussen in Amsterdam, Almere, Amersfoort, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer. Je kan voorafgaand aan de cursussen meedoen met een proefles. Daarvoor kan je hier aanmelden door te klikken op proeflessen sept/okt. 

Wil je liever meteen aanmelden voor een cursus? Dat kan ook. Klik dan HIER en kies voor Lesrooster okt t/m nov 2020.

Lesrooster

Hieronder kan je eenvoudig een filter toepassen op de periode, de dans, de stad en de dag van de week. 

Heb je vragen? Mail dan naar denhaag@salsaventura.nl

Contactgegevens

Telefoon: 06-20855560 (maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 14.00u)
E-mail: denhaag@salsaventura.nl

Stuur ons een bericht

2 + 6 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Op die manier mis je geen feestje of workshop meer!

X