Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Den Haag

Den Haag is al sinds 1996 de thuishaven van Salsaventura. Met lessen gedurende 6 dagen per week kan je vrijwel iedere dag van de week dansen.

De leslocatie in Den Haag is de prachtige zaal bij dansschool vd Meulen Wesseling aan de Laan van Meerdervoort 50. Je kan daar in de buurt gratis parkeren bij het NIBC aan de Burgemeester Patijn laan en aan de Burgemeester van Carnegielaan. Dit is op slechts 5 minuten afstand lopen van de dansschool.

Vakantierooster

In Februari 2020 houden we een weekje vakantie. Klik HIER voor het schema.

Meld je nu aan voor de Gratis Proeflessen in Januari 2020

Van 12 t/m 17 januari 2020 kan je op onze locaties in Den Haag GRATIS en geheel vrijblijvend meedoen met Proeflessen Salsa, Bachata en Kizomba van Salsaventura!

Dit is de perfecte manier om kennis te maken met de verschillende danssoorten, de docenten en / of de locaties. En je mag meedoen met zoveel Gratis Proeflessen als je wilt!

Klik HIER om je aan te melden voor een gratis proefles in Den Haag. 

Start Cursussen vanaf 19 t/m 24 januari 2020

Van 19 t/m 24 januari 2020 starten onze cursussen weer in Den Haag. Meld je nu aan voor een cursus Salsa, Bachata of Kizomba. Je hebt de keuze uit verschillende niveaus.

Lesrooster

Hieronder kan je eenvoudig een filter toepassen op de periode, de dans, de stad en de dag van de week. 

Heb je vragen? Mail dan naar denhaag@salsaventura.nl

Contactgegevens

Telefoon: 06-20855560 (maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 14.00u)
E-mail: denhaag@salsaventura.nl

Stuur ons een bericht

12 + 14 =

Volg ons op Social Media en blijf op de hoogte van al onze activiteiten. Op die manier mis je geen feestje of workshop meer!

X