Gratis proeflessen 2018

In de maanden Februari en Maart je kan door heel Nederland deelnemen aan minicursussen en Bootcamps van Salsaventura!

Heb je de start van de cursussen gemist in Januari en wil je niet wachten tot het nieuwe dansseizoen start in April? Dan is het volgen van een Minicurusus of Bootcamp de ideale manier om alsnog snel te kunnen starten!

Tijdens de minicursussen leer je de belangrijkste elementen van een danssoort, de verschillende basispassen en een aantal leuke, toepasbare combinaties. De meeste minicursussen bestaan uit 4 of 5 lessen.

Een Bootcamp is een verkorte, intensieve manier om versneld te leren. Je kan Bootcamps volgen op alle niveaus en deze worden gegeven gedurende meerdere uren op dezelfde dag.  Zo kan je met de een Bootcamps nieuwe skills opdoen en oefenen, herhalen en beter worden in wat je al hebt geleerd. Daarnaast kan je ook kiezen voor specialisatie Bootcamps zoals bijvoorbeeld Ladies Styling of Musicality.

Klik HIER voor het volledige overzicht van al onze Bootcamps. 

Klik hieronder op jouw stad naar keuze voor het volledige lesaanbod in Minicursussen.

Let op: dit rooster kan nog wijzigen.

 

LESROOSTER MINICURSUSSEN FEBRUARI T/M MAART 2019

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

 

Klik hieronder op jouw stad voor het volledige lesaanbod

 

X