GRATIS 3-DAAGSE SALSA MINICURSUS ONLINE

Geweldig dat je de stap hebt genomen om deze gratis 3-daagse Salsa minicursus te volgen. Het is leuk om te doen en handig om jezelf een kleine voorsprong te geven voor het geval je meedoet met een van onze cursussen.

Natuurlijk is het belangrijk dat je goed leert dansen. Daarnaast is het misschien nog wel belangrijker dat je het tijdens de lessen naar je zin hebt. Daarom zien wij danslessen als een avondje uit. Je leert veel èn tegelijktijd heb je het naar je zin.

Met de onderstaande video’s kan jij je, vanaf waar en wanneer je maar wilt, voorbereiden op jouw eerste danslessen.

Natuurlijk leer je tijdens onze cursussen meer dan wat je in deze video’s leert. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van een aantal belangrijke basisbeginselen. 

We wensen je alvast heel veel plezier. En… heb je vragen? Aarzel niet en mail naar info@salsaventura.nl3 MEEST GESTELDE VRAGEN

1. Heb ik een partner nodig?
Nee, je hebt geen danspartner nodig om je in te schrijven voor een gratis proefles of voor een cursus. Wij hebben veel cursisten die op een hoger niveau dansen. Deze cursisten zijn vaak bereid om te komen helpen bij de cursussen op de lagere niveaus.
2. Wat voor kleding moet ik aan?
Wij raden altijd aan om vrije tijdskleding te dragen dat lekker zit tijdens het dansen. Zorg voor schoenen met een wat gladde zool. Rubberen zolen zijn vaak stroef en dansen minder lekker.
3. Op welk niveau moet ik inschrijven?

Een goede start is het halve werk. Als je nog nooit eerder Salsa, Bachata OF Kizomba hebt gedanst dan raden wij je aan om gewoon bij het begin te beginnen. Heb je advies nodig? Neem dan HIER contact op met de vestiging naar keuze.

WAT ZEGGEN ONZE CURSISTEN?

“Great atmosphere at parties, great instructors and great students… Viva Salsaventura! “

Glen uit Den Haag

“De beste van het beste!!
This is THE place to know how to dance!!!!
En natuurlijk altijd gezellige en gemoedelijke feesten!
Love for salsaventura And all THE teachers !!!!!”
Nadia Bechan

“It is phenomenal very good music a very nice place quality workshops good location and also excellent shows”

John uit Colombia

Fijne dansschool met goede docenten en leuke lessen!”

Jaime Pownall

X