Gratis proeflessen 2018

Ga swingend het nieuwe jaar in met een heerlijke Danscursus Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk van Salsaventura!

Van 13 t/m 18 januari 2019 gaat door heel Nederland het nieuwe dansseizoen van Salsaventura weer van start! Geef je nu op voor een cursus Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost € 115,- per persoon.

Bij inschrijving en betaling voor 11 januari betaal je nu echter de vaste lage prijs van slechts €100,- voor een 10-weekse cursus!

Dus waar dacht je nog op? Meld je nu snel aan via onderstaande button!

Let op: dit rooster is aan veranderingen onderhevig. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden en enkele cursussen bijkomen. Heb je opmerkingen of vragen over het rooster? Neem HIER contact op met de desbetreffende vestiging. 

 

Aanmelden met Vroegboekkorting

 



Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 CURSUS


NU € 100,-

per persoon

Aanmelden

2 CURSUSSEN


€ 200,-

per persoon

Aanmelden

3 CURSUSSEN


€ 270,-

per persoon

Aanmelden

Lesrooster Januari 2019

X