Start Swingend het nieuwe jaar met een Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk danscursus!

Vanaf 14 t/m 19 Januari kan je starten met een Salsa, Bachata, Kizomba, en Zouk cursus in Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer of Amersfoort.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost € 115,- per persoon. Op dit moment betaal je tijdelijk slechts € 100,- voor tien lessen!

Aanmelden

icon box image

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

icon box image

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

icon box image

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

icon box image

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 Cursus

NU € 100,- per persoon

2 Cursussen

€ 200,-per persoon

3 Cursussen

€ 270,-per persoon

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

Vragen?
X