Gratis proeflessen 2018

Altijd al willen leren dansen maar geen tijd om naar een proefles te gaan?

Dan is de Latin Dance Bootcamp jouw oplossing!

We horen het wel vaker; “Ik wil wel op dansles maar ik weet niet welke dans ik wil leren en ik heb geen tijd om naar een proefles te gaan“.

Met dat argument reken je nu in een keer af met de Latin Dance Bootcamp.

Tijdens deze unieke bootcamp leer je in 1 dag de basis van de  meest populaire dansen van dit moment: Salsa, Bachata en Kizomba.

Op deze manier hoef je niet eerst een hele cursus te volgen in een van deze dansen om te ontdekken welke dans je het liefst wilt leren.

Met deze bootcamp maak je in 3 x 2 uur kennis met alle populaire Latin dansen van dit moment.

Meld je nu aan!

Wanneer? Zondag 24 maart 2019
Waar? Snowworld ZoetermeerSalsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Ontdek de voordelen van de
Latin Dance Bootcamp

Zoals gezegd is de Latin Dance Bootcamp de ideale manier om kennis te maken met de Salsa, Bachata en Kizomba.

In 3 sessies van 2 uur (met tussendoor pauzes) leer je volgens het systeem van ‘full immersion’. Met deze leermethode leer je gemiddeld 2 tot 4 keer zo snel dan met een traditionele leermethode.

Naast het feit dat je veel leert op deze dag is het volgens ons ook belangrijk dat je het naar je zin hebt. Wij gaan er tijdens deze dag dan ook voor zorgen dat je een onvergetelijke ervaring krijgt.

Geen partner nodig
Om deel te nemen aan de Latin Dance Bootcamp heb je geen partner nodig. Tijdens de aanmeldingen houden we rekening met de bezetting man/vrouw. Bij een tekort aan heren/dames doen we binnen Salsaventura een oproep aan cursisten om mee te helpen tijdens de bootcamp. Hierdoor is er vrijwel altijd sprake van een gelijke bezetting man/vrouw.

Tijdbesparing
Door op 1 dag te ontdekken welke van de 3 dansen je het meest geweldig vindt leer je de basis elementen van iedere dans op deze dag. Dit bespaart je heel veel tijd.

Een dagje uit
Naast het feit dat je heel veel leert vinden wij het ook belangrijk dat je een leuke dag hebt en het naar je zin hebt. Reken dus op een dag met top docenten die niet alleen goed kunnen lesgeven maar ook kunnen entertainen.

Aansluitende cursussen
Tijdens de Latin Dance Bootcamp heb je de kans om tegen een aantrekkelijke prijs in te schrijven voor een van de cursussen bij Salsaventura.

De prijs
De prijs voor de Latin Dance Bootcamp bedraagt slechts € 65,-.

                                                                                                                 Aanmelden Latin Dance Bootcamp1 Dag

De gehele Latin Dance Bootcamp volg je in slechts 1 dag! Daarmee maak je kennis met zowel de Salsa, Bachata als Kizomba en ontdek je dus in slechts 1 dag welke van de drie dansen jij het leukst vindt. Opslaan en verlaten

Geen partner nodig

Om mee te doen met de Latin Dance Bootcamp heb je geen partner nodig. Je kan je dus alleen of met iemand anders aanmelden. Wij zorgen ervoor dat de bezetting man/vrouw zoveel mogelijk gelijk blijft.

Slechts € 65,-

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 65,-! Daarmee krijg je gedurende 3 x 2 uur les van top docenten in de dansen Salsa, Bachata en Kizomba.Waarom de Latin Dance Bootcamp werkt

Gestructureerd lesprogramma
Anders dan veel andere dansscholen leer je bij Salsaventura dansen volgens een duidelijk en gestructureerd lesprogramma.

Unieke lesmethodiek
Onze docenten zijn opgeleid volgens onze eigen Salsaventura Docentenopleiding. Daarbij worden effectieve lesmethodes gecombineerd met gezelligheid. Op de manier leer je wel twee tot vier keer zo snel dan met andere lesmethodes.

Full Immersion
Anders dan het één keer per week, gedurende een uurtje volgen van een dansles, ontdek je tijdens de Latin Dance Bootcamp het effect van ‘Full Immersion’. Met deze methode dompel je jezelf als het ware onder in de wereld van de dans. Je zal merken dat je daarmee niet alleen bewust maar ook onbewust aan het leren bent.

Online Naslagwerk
Na de Latin Dance Bootcamp krijg je toegang tot Salsaventura.tv, ons online video platform waar je het geleerde op je gemak nog eens door kan nemen.

Vervolgprogramma
Na de Latin Dance Bootcamp heb je de kans om door te gaan met een van de dansen van je keuze!

                                                                                                                 Aanmelden Latin Dance BootcampWat zeggen de deelnemers?

“Zeker doen als je erachter wilt komen welke dans bij je past”

Diana van Dijk – Amersfoort

“Super leuk om te doen en te kunnen “proeven” van de verschillende dansen. Ik zeg doen!”

Annet Willemse – Barneveld

“Gezellige mensen, leuke teachers”

Anne Vos – Zuid-Beijerland

“Het is een hele goede manier om kennis te maken met alle dansen en het geeft een redelijke beginnersbasis voor op de dansvloer bij de feesten.”

Angela Jasai – Rotterdam

“Top Experience!!! Leuk om in 1 dag kennis te maken met de verschillende dansstijlen!”

Prawita – Zoetermeer

“Als je de basis van de dansen onder de knie wilt krijgen dan is de bootcamp de ideale manier om dit te bereiken”

Aloysius Biervliet – Zoetermeer

“Mede door de informatieve (wat te doen en wat te laten) en “luchtige” introductie ten aanzien van de omgangsvormen, de afwisseling van dansen, de pauzes, de aangeboden lesstof, de aanwezigheid van diverse “hulpdocenten”, het vele wisselen van partner en de passionele betrokkenheid van de docenten maakten deze dag tot een super gave belevenis. 

De dag bleef boeiend. Het lukte Gilbert zelfs nog aan het einde van de dag, met een “Merengue toegift”, de zaal op zijn kop te zetten en de deelnemers een beroep op een laatste hen (mogelijk) laatste krachten te doen. Een energiek en spetterend slot van deze bijzondere leuke Latin Dance Bootcamp dag!!!!”

Peter van den Burg – Voorburg

                                                                                                                 Aanmelden Latin Dance BootcampVoorbereidingen

 • Kledingadvies
  De Latin Dance Bootcamp is niet intensief. Toch ben je gedurende een aantal uur in beweging. Trek dus iets aan dat lekker zit. Vrije tijdskleding of sportkleding is dus prima.
 • Schoenen
  In onze danszalen ligt een houten vloer. Je kan dus het beste dansschoenen aantrekken. Mocht je die (nog) niet hebben, trek dan schoenen aan met een leren zool. Liefst geen rubberen zolen omdat dit over het algemeen erg stroef danst.
 • Pauzes
  Tijdens iedere danssessie wordt er een pauze gehouden. Er is tussendoor dus voldoende tijd om te ontspannen.
 • Eten
  Op de locatie Snowworld is een uitstekend zelfbedieningsrestaurant welke de gehele dag geopend is. Daar kan je voldoende eten en drinken kopen.
 • Parkeren
  Je kan op het parkeerterrein voor de deur gratis parkeren
 • Toiletten
  Ook de toiletten zijn gratis
 • Garderobe
  Er is geen garderobe aanwezig. Wel kan je voor € 0,50 cent gebruik maken van de kluisjes beneden in de skihal.
 • Betalen
  Je kan de Latin Dance Bootcamp eenvoudig online betalen met Ideal of het bedrag van € 65,- overmaken op rekening NL77INGB0009510939 tnv Salsaventura.
 • Annuleren
  Je kan binnen 14 dagen je aanmelding annuleren, tenzij de bootcamp binnen 14 dagen plaatsvindt. Als je binnen 14 dagen voor aanvang van de bootcamp annuleert dan wordt het bedrag niet geretourneerd. Het betaalde bedrag blijft gedurende 6 maanden staan als tegoed en kan worden gebruikt voor een van onze producten (danslessen, bootcamps, dvd’s).Veelgestelde vragen

 

Moet ik al kunnen dansen om mee te doen met de Latin Dance Bootcamp? 
Nee, sterker nog; wij gaan ervan uit dat je nog nooit een stap van je leven op de dansvloer hebt gezet.

Kan ik ook meedoen met de Latin Dance Bootcamp als ik al danservaring heb? 
Absoluut! Tijdens de bootcamp leer je per dans eerst de essentiële basispassen. Direct erna ga je werken aan combinaties. De Latin Dance Bootcamp is dus ook een ideale manier om het dansen weer op te pakken als je een tijdje niet hebt gedanst of om het belangrijkste te herhalen.

Kan ik ook aan slechts 1 of 2 dansen meedoen?
Wij doen er alles aan om de bezetting man/vrouw gelijk te krijgen. Daarom vragen wij ook hulpheren en hulpdames om mee te helpen. Als je besluit een deel van de bootcamp over te slaan dan komen we dus mogelijk een man/vrouw tekort. Het gedeeltelijk meedoen is dan ook alleen mogelijk als je met een eigen partner komt.

Kan ik ook meedoen om af te vallen?
Veel mensen gaan dansen om overgewicht te verliezen en wij kunnen ons nauwelijks een betere en leukere manier voorstellen dan dit dansend te bereiken. De Latin Dance Bootcamp zal er absoluut voor zorgen dat je veel in beweging bent en cijfers uit het verleden tonen aan dat mensen soms wel 2 kg. verliezen op zo’n dag.

Welke cursus kan ik erna volgen? 
Tijdens de Latin Dance Bootcamp maak je gedurende twee uur kennis met iedere dans. Hierna heb je een goed beeld welke dans jou het meest aanspreekt om mee verder te gaan.

Hoe kan ik hierna verder dansen? 
De cursussen starten in januari, april en september. Je ontvangt tijdens de Latin Dance Bootcamp een speciale aanbieding voor de eerstvolgende cursus.

Aanmelden

Latin Dance Bootcamp

10.00 uur tot 17.00 uur

€ 65,-

per persoon

Programma
10.00 uur – 12.00 uur: Kizomba for Starters
12.00 uur – 12.15 uur: Pauze
12.15 uur – 13.15 uur: Salsa for Starters
13.15 uur – 14.15 uur: Pauze
14.15 uur – 15.15 uur: Salsa for Starters vervolg
15.30 uur – 17.30 uur: Bachata for Starters

Oefenen
Na de Latin Dance Bootcamp heb je de gelegenheid om vragen te stellen en om in te schrijven voor een cursus.

Locatie
De Latin Dance Bootcamp wordt gegeven in Snowworld, Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer. 

                                                                                                                 Aanmelden Latin Dance Bootcamp

X