Bedankt voor je aanmelding als Taxi Danser voor Latin Weekender

Geweldig dat je van de partij bent voor Latin Weekender vanaf 22 t/m 24 november 2019!

Het gaat een geweldig weekend worden!

Allereerst excuses voor de (voor sommigen) wat late reactie.

Zoals in de nieuwsbrief aangekondigd zijn we voor Latin Weekender op zoek naar Taxi dansers. Dit komt omdat er jaarlijks aanzienlijk meer dames aanmelden dan heren. De organisatie heeft ons benaderd om dit te verzorgen.

Lees alle spelregels hieronder. 

Spelregels

We zijn op zoek naar 10 taxi dansers welke gedurende het weekend zoveel mogelijk beschikbaar zullen zijn om mee te dansen. In ruil hiervoor betaal je slechts € 37,50 per persoon voor 3 nachten!!! Gedurende het weekend is er een schema zodat je weet wanneer je wordt verwacht op de dansvloer. 

Het begrip Taxi danser is vooral ontstaan door het ‘tekort’ aan heren op feesten. Door het inzetten van Taxi dansers proberen we dit zoveel mogelijk op te lossen.

Hieronder een overzicht van de spelregels:

  • Het is voor ons natuurlijk belangrijk dat jij het als Taxi danser naar je zin hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je het leuk vind om ook anderen een leuke avond te bezorgen. 
  • Het is de bedoeling dat je tijdens de voor jou ingeplande tijd een Salsaventura Taxi danser shirt draagt. Op deze manier ben je herkenbaar als Taxi danser en zullen mensen zich meer op hun gemak voelen om jou ten dans te vragen.
  • Omdat je namens Salsaventura wordt ingezet als Taxi danser hebben cursisten van Salsaventura voorrang op niet cursisten bij het maken van de selectie. 
  • Als Taxi danser probeer je vooral zoveel mogelijk te dansen met dames die langs de kant staan. Dit zijn meestal de beginnende dansers. De gevorderde danseressen worden over het algemeen eerder ten dans gevraagd.

What not to do? 

Het is ook handig om te weten wat je als Taxi danser wilt voorkomen. Hieronder in het kort een overzicht van situaties die je wilt vermijden. 

  • Word niet intiem. Als Taxi danser heb je een bepaalde verantwoordelijkheid. Ga daar verstandig mee om. Merk je dat iemand je erg veel aandacht geeft, dan kan dit mede worden versterkt omdat je in een bepaalde rol bent als Taxi danser. Bedank de persoon in kwestie voor het dansje en zoek een andere dame die langs de kant staat. 
  • Dans niet alleen met je vrienden/vriendinnen. Natuurlijk is het leuk om met bekenden te dansen maar een van de meest gehoorde klachten over Taxi dansers is dat ze vooral altijd met dezelfde (gevorderde) dames dansen. Dans dus vooral met de betere dansers / danseressen als je niet in de rol van Taxi danser bent.
  • Vraag en zeg geen nee. Het klinkt simpel en dat is het ook. Vraag zoveel mogelijk dames die langs de kant staan. Kan je kiezen tussen iemand die zojuist helemaal bezweet van de vloer is gekomen of iemand die daar verlegen langs de kant staat, vraag dan deze tweede dame. Word je gevraagd? Besef dan vooral dat het voor veel mensen echt een hoge drempel is om jou te vragen. Zeg dus zoveel mogelijk ja op ieder dansje waar je voor wordt gevraagd. 

Belangrijk om te weten

Verblijf

Als wij vanuit info@salsaventura.nl jou deze link hebben gestuurd dan hebben we jouw naam en e-mail doorgegeven aan de organisatie van Latin Weekender. Zij nemen contact met jou op ivm de verblijfplaats.

Bungalows

Er worden twee stuks 6 persoons bungalows beschikbaar gesteld voor alle Taxi dansers. Je deelt dus het huisje met andere Taxi dansers.

Briefing en T-Shirts

Latin Weekender vindt plaats vanaf 22 t/m 24 november 2019. Op vrijdag 22 november 2019 zullen we een briefing houden waarin nogmaals alle informatie wordt gedeeld en waarin je jouw Taxi danser T-Shirts kan ophalen.

3 dagen

Het is de bedoeling dat je zowel vrijdag, zaterdag als zondag beschikbaar bent als Taxi danser. 

Vragen? 

 

mordechay@salsaventura.nl

X