Gratis proeflessen 2018

Ontdek in deze bootcamp hoe de muziek is opgebouwd, hoe je de maat kan vinden en wat je met de muziek kan doen terwijl je danst. 

 

Ontdek ook de verschillende Salsa muziek stijlen. 

 

In deze bootcamp komt alles samen

* Hoe is Salsa muziek opgebouwd? 

* Welke instrumenten worden er gebruikt en hoe herken je deze?

* Waar is de 1e, 2e, 3e en 4e tel in de muziek? 

* Hoe maak je de vertaling van de muziek naar de dans? 

* Hoe pak je, samen met je partner, een muzikale break?

* Hoe weet je dat er een muzikale break aan komt?

Op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord tijdens deze bijzondere bootcamp!Ontdek de voordelen van
Musicality

Deze Bootcamp wil je niet missen!

Tijdens deze bootcamp worden in 1 dag ALLE essentiële onderdelen voor de muziek behandeld.

Rhythm & Timing
Je leert hoe de muziek is opgebouwd en hoe je de verschillende instrumenten kan herkennen. Tevens leer je hoe je de vertaling maakt van de muziek naar de dans. 

Musicality
In dit gedeelte leer je de verschillende patronen binnen Salsa muziek herkennen. Je leert ook hoe je een muzikale break herkent en wat je ermee kan doen samen met een partner. 

Geen partner nodig
Om deel te nemen aan deze bootcamp heb je geen partner nodig. Natuurlijk zijn er verschillende oefeningen met een partner maar we zorgen vrijwel altijd voor een nagenoeg gelijke bezetting. 

Tijdbesparing
De tientallen tips en tools die je tijdens deze bootcamp krijgt zijn tips die je niet tijdens de reguliere danslessen krijgt. Daar is ook meestal geen tijd voor. Door het volgen van deze bootcamp ontvang je dus in een keer alle belangrijke tips in 1 dag.

Een dagje uit
Naast het feit dat je heel veel leert vinden wij het ook belangrijk dat je een leuke dag hebt en het naar je zin hebt. Reken dus op een dag vol leuke oefeningen en vol interessante feiten.

Niveau
De Bootcamp is interessant voor alle niveaus vanaf Salsa Beginners 1. Dus ook voor Salsa Advanced is dit een interessante bootcamps. Heb je nog nooit een Salsa cursus gevolgd, dan raden we je aan eerst een Salsa Beginners 1 cursus te volgen. 

3 uur

Tijdens deze bootcamp leer je in 3 uur de belangrijkste onderdelen van de muziek. En hoewel je in totaal zo’n 3 uur (incl. pauze) bezig bent zal je merken dat de tijd vliegt. 

Geen partner nodig

Om mee te doen met de bootcamp musicality heb je geen partner nodig. Je kan je dus alleen of met iemand anders aanmelden. Wij zorgen ervoor dat de bezetting man/vrouw zoveel mogelijk gelijk blijft.

Gratis videocursus

Na de bootcamp ontvang je GRATIS de online video’s voor onze Rhythm & Timing cursus. Waarom de Bootcamp Musicality werkt

Gestructureerd lesprogramma
De gehele bootcamp is volgens een structuur opgebouwd. Je weet aan het eind van de bootcamp dus precies wat je hebt geleerd. 

Unieke lesmethodiek
Onze docenten zijn opgeleid volgens onze eigen Salsaventura Docentenopleiding. Daarbij worden effectieve lesmethodes gecombineerd met gezelligheid. Op de manier leer je wel twee tot vier keer zo snel dan met andere lesmethodes.

Full Immersion
Anders dan het één keer per week, gedurende een uurtje volgen van een dansles, ontdek je tijdens een bootcamp van meerdere uren het effect van ‘Full Immersion’. Met deze methode dompel je jezelf als het ware onder in de materie. Voorbereidingen

Kledingadvies
Tijdens deze bootcamp ben je af en aan in beweging. Trek dus iets aan dat lekker zit. Vrije tijdskleding of sportkleding is dus prima.

Schoenen
In onze danszalen ligt een houten vloer. Je kan dus het beste dansschoenen aantrekken. Mocht je die (nog) niet hebben, trek dan schoenen aan met een houten zool. Liefst geen rubberen zolen omdat dit over het algemeen erg stroef danst.

Pauzes
Tijdens de bootcamp is er eer korte pauze van zo’n 10 minuten.Programma

13.00 uur – 16.00 uur

Locatie
Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX ZoetermeerVeelgestelde vragen

Moet ik al kunnen dansen om mee te doen met deze bootcamp?
Ja, je moet minimaal het niveau Salsa Beginners 1 hebben afgerond. Als dat niet zo is dan moet je met een eigen partner komen en kan je alleen wisselen van partner met toestemming van de docent.

Wat voor kleding kan ik aandoen? 
Gewoon vrije tijdskleding en het liefst dansschoenen. Lukt het niet om dansschoenen te dragen, draag dan geen rubber zolen. Dat danst erg stroef.

Kan ik ook aan deel van de bootcamp meedoen?
Het is niet mogelijk om slechts voor een deel van de bootcamp aan te melden.

X