Gratis proeflessen 2018

Hoe zorg je voor een optimale connectie op de dansvloer tussen je danspartner, de muziek en jezelf?

Hoe komt het dat je soms een geweldige connectie
met iemand hebt en soms niet?

Je ontdekt het tijdens de 6 uur durende
Bootcamp Revealing the Secret!

In de bootcamp Revealing the Secret komt alles samen.

Hoe bouw je een sterke connectie met je partner tijdens het dansen?

Wat doe je als je elkaar loslaat en overgaat naar voetenwerk?

Hoe bewaar je als dame connectie met je partner terwijl je styling toepast?

Hoe maak je als man tientallen combinaties zonder ze te hoeven onthouden?

Hoe vind je de eerste tel in de muziek en hoe blijf je daar consequent op dansen?

Wat ‘pak’ je de breaks in de muziek?

Op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord tijdens deze bijzondere bootcamp!Ontdek de voordelen van
Revealing the Secret

Revealing the Secret is de bootcamp die je niet wilt missen.

Tijdens deze bootcamp worden in 1 dag ALLE essentiële onderdelen voor het partnerdansen behandeld.

Leiden en volgen
In het eerste deel van de bootcamp worden alle geheimen onthuld van het partner dansen; het essentiële leiden en volgen. Hoe zorg je ervoor dat zelfs ingewikkelde combinaties soepel verlopen. Hoe bouw je connectie met iedere partner? Hoe ontdek je de behoeftes van je danspartner en hoe speel je daarop in?

Ritme & Timing en Musicality
In het tweede deel van de bootcamp valt alles op zijn plaats met de onderdelen ritme & timing & musicality. Hoe vind je de eerste tel in Salsa muziek en hoe blijf je daar consequent op dansen? Hoe ‘pak’ je de breaks i de muziek en hoe hoor je die aankomen?

Geen partner nodig
Om deel te nemen aan Revealing the Secret heb je geen partner nodig. Tijdens de aanmeldingen houden we rekening met de bezetting man/vrouw. Bij een tekort aan heren/dames doen we binnen Salsaventura een oproep aan cursisten om mee te helpen tijdens de bootcamp.

Tijdbesparing
De tientallen tips en tools die je tijdens Revealing the Secret krijgt zijn tips die je niet tijdens de reguliere danslessen krijgt. Daar is ook meestal geen tijd voor. Door het volgen van deze bootcamp ontvang je dus in een keer alle belangrijke tips in 1 dag.

Een dagje uit
Naast het feit dat je heel veel leert vinden wij het ook belangrijk dat je een leuke dag hebt en het naar je zin hebt. Reken dus op een dag vol leuke oefeningen en vol interessante feiten.

Niveau
De Bootcamp kan alleen worden gevolgd als je de basis van de Salsa beheerst t/m het niveau Salsa Beginners 3. Als je alleen Salsa Beginners en Salsa Beginners 2 hebt gevolgd kan je alleen meedoen met een eigen danspartner. Er mag in dat geval alleen worden gewisseld van partner als de docent dit toestaat.

1 Dag

Met Revealing the Secret leer je in 1 dag de belangrijkste onderdelen voor het partner dansen. En hoewel je in totaal zo’n 7 uur (incl. pauze) bezig bent zal je merken dat de tijd vliegt. 

Geen partner nodig

Om mee te doen met Revealing the Secret heb je geen partner nodig. Je kan je dus alleen of met iemand anders aanmelden. Wij zorgen ervoor dat de bezetting man/vrouw zoveel mogelijk gelijk blijft.

Je mag filmen

Na de bootcamp ontvang je een digitaal naslagwerk in pdf waarop je alles kan terug lezen wat je hebt geleerd tijdens de bootcamp. Ook is er aan het einde van de dag de mogelijkheid alles te filmen. Waarom Revealing the Secret werkt

Gestructureerd lesprogramma
De gehele bootcamp is volgens een structuur opgebouwd. Na afloop ontvang je het gehele programma via de e-mail in een overzichtelijke pdf.

Unieke lesmethodiek
Onze docenten zijn opgeleid volgens onze eigen Salsaventura Docentenopleiding. Daarbij worden effectieve lesmethodes gecombineerd met gezelligheid. Op de manier leer je wel twee tot vier keer zo snel dan met andere lesmethodes.

Full Immersion
Anders dan het één keer per week, gedurende een uurtje volgen van een dansles, ontdek je tijdens Revealing the Secret het effect van ‘Full Immersion’. Met deze methode dompel je jezelf als het ware onder in de materie. Je zal merken dat hierna geen dansje meer hetzelfde is.

                                                                                                                                    Aanmelden Revealing the SecretVoorbereidingen

Kledingadvies
Tijdens Revealing the Secret ben je durende 6 uur af en aan in beweging. Trek dus iets aan dat lekker zit. Vrije tijdskleding of sportkleding is dus prima.

Schoenen
In onze danszalen ligt een houten vloer. Je kan dus het beste dansschoenen aantrekken. Mocht je die (nog) niet hebben, trek dan schoenen aan met een houten zool. Liefst geen rubberen zolen omdat dit over het algemeen erg stroef danst.

Pauzes
Tijdens de bootcamp zijn er diverse pauzes. Er is tussendoor dus voldoende tijd om te ontspannen.

Eten
Op de locatie Snowworld is een uitstekend zelfbedieningsrestaurant welke de gehele dag geopend is. Daar kan je voldoende eten en drinken kopen.

Parkeren
Je kan op het parkeerterrein voor de deur gratis parkeren

Toiletten
Ook de toiletten zijn gratis

Garderobe
Er is geen garderobe aanwezig. Wel kan je voor € 0,50 cent gebruik maken van de kluisjes beneden in de skihal.

Betalen
Je kan de bootcamp Revealing the Secret eenvoudig online betalen met Ideal of het bedrag van € 75,- overmaken op rekening NL77INGB0009510939 tnv Salsaventura.

Annuleren
Je kan binnen 14 dagen je aanmelding annuleren tenzij de bootcamp binnen deze 14 dagen plaatsvindt. Als je binnen 14 dagen voor aanvang van de bootcamp annuleert dan wordt het bedrag niet geretourneerd. Het betaalde bedrag blijft gedurende 6 maanden staan als tegoed en kan worden gebruikt voor een van onze producten (danslessen, bootcamps, dvd’s).Programma

10.00 uur – 13.00 uur: Deel 1
13.00 uur – 14.00 uur: Lunchpauze
14.00 uur – 17.00 uur: Deel 2

Lunch is niet inbegrepen

Locatie
Snowworld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX ZoetermeerVeelgestelde vragen

Moet ik al kunnen dansen om mee te doen met RTS? 
Ja, je moet minimaal het niveau Salsa Beginners 2 hebben afgerond. Als dat niet zo is dan moet je met een eigen partner komen en kan je alleen wisselen van partner met toestemming van de docent.

Wat voor kleding kan ik aandoen? 
Gewoon vrije tijdskleding en het liefst dansschoenen. Lukt het niet om dansschoenen te dragen, draag dan geen rubber zolen. Dat danst erg stroef.

Kan ik ook aan deel van de bootcamp meedoen?
Het is niet mogelijk om slechts voor een deel van de bootcamp aan te melden. Wij gaan er dus vanuit dat je er de gehele bootcamp bij zal zijn. Je kan natuurlijk altijd even aan de kant gaan zitten als je moe bent.

Kan ik ook meedoen om af te vallen?
Veel mensen gaan dansen om overgewicht te verliezen en wij kunnen ons nauwelijks een betere en leukere manier voorstellen dan dit dansend te bereiken. Ook deze bootcamp zal er absoluut voor zorgen dat je veel in beweging bent en cijfers uit het verleden tonen aan dat mensen soms wel 2 kg. verliezen op zo’n dag.

Welke cursus kan ik erna volgen? 
RTS is geen cursus op zich. Het is vooral bedoeld om je dansen meer diepgang te geven en je bewuster te maken van de connectie met je partner en de muziek.

                                                                                                                                    Aanmelden Revealing the Secret

X