Salsaventura Covid19 Update

 

Zoals je misschien uit de persconferentie van 24 juni jl. hebt vernomen, gaat Nederland steeds meer open.

We mogen weer binnen sporten en dus ook dansen.

Omdat dit nieuws ook voor ons vrij onverwachts kwam zijn we nu druk bezig met het inplannen van cursussen en bootcamps voor de maanden juli en augustus 2020. 

Hieronder volgt de planning voor juli t/m december 2020

Vanaf 1 juli 2020

Contactsporten zijn weer toegestaan zowel binnen als buiten. We gaan dus weer starten met danslessen en bootcamps. 

Vanaf 1 september 2020

Omdat vanaf 1 september alle contactsporten weer zijn toegestaan gaan we ervan uit dat we vanaf die datum weer operationeel kunnen zijn. 

In september zullen we eerst de gemiste lessen gaan inhalen. De meesten cursisten hebben nog drie lessen tegoed. Een enkeling heeft er twee en sommigen nog vier tegoed. 

We gaan de gehele maand september dus gebruiken om die gemiste lessen in te halen. 

Vanaf 1 oktober 2020

Vanaf zondag 4 t/m vrijdag 9 oktober 2020 starten we met onze cursussen. 

Proeflessen vanaf 27 september t/m 2 oktober 2020

Vanaf 27 september t/m vrijdag 2 oktober 2020 organiseren we onze proeflessen. Deze proeflessen trekken altijd veel mensen maar helaas schrijft niet iedereen zich in. Veel mensen komen vooral omdat het gratis is (zo’n 50%). 

Om alleen serieuze geïnteresseerden aan te trekken vragen we vanaf september 2020 € 5,- per persoon voor een proefles. Mensen MOETEN zich voor deze proeflessen aanmelden. Anders is deelname niet mogelijk. 

Danspartners

En ja, je mag tijdens de les ook weer wisselen van partners. We laten dit echter geheel aan jezelf over. Als je liever niet wilt wisselen dan willen we je vragen om met een eigen partner te komen. 

Start en prijs cursussen

Vanaf zondag 4 t/m vrijdag 9 oktober 2020 starten we met onze cursussen. 

De prijs voor 10 cursussen gaat net als voorheen € 120,- bedragen.

Kortingen

Er geldt een kortingsprijs van € 110,- t/m 30 september 2020. 

Solo lessen

Voor diegenen zonder partner zullen we ook meer solo lessen aan gaan bieden. Denk aan Bachata, Kizomba, Salsa solo lessen, Afro Cuban, Salsa Workouts etc. 

Privélessen

Je kan nu al alleen of samen met een danspartner een priveles boeken. De prijzen kan je vinden op onze website. Wel is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden tussen de docent en de cursist. Dus mocht je besluiten alleen te komen dan kan er alleen los van elkaar worden gedanst. 

Hygiene

Wij blijven een goede hygiëne nastreven met advies tot handen wassen, in je elleboog niezen en thuis blijven als je last hebt van een verkoudheid etc.

Heb je vragen, laat het ons weten: info@salsaventura.nl 

 

Tot gauw, 

 

Morry en het Salsaventura Team

 

 

 

 

 

X