Start September 2018 Swingend met een heerlijke Danscursus Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk!

Vanaf 9 t/m 14 September 2018 gaat door heel Nederland het nieuwe dansseizoen van Salsaventura weer van start! Geef je nu op voor een cursussen Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost € 115,- per persoon.

Bij inschrijving en betaling voor 7 September betaal je nu echter de vaste lage prijs van slechts €100,- voor een 10-weekse cursus!

Dus waar dacht je nog op? Meld je nu snel aan!

Aanmelden met Vroegboekkorting

Twijfel je nog over welke danssoort je het leukst vindt of voor welk niveau je je het beste kan inschrijven? Doe dan de week voor aanvang van de cursussen geheel vrijblijvend mee met een Gratis Proefles voor Beginners of Instromers. Dit is je kans om door het hele land onze lessen GRATIS en geheel vrijblijvend uit te proberen!

Let op: dit is een voorlopig rooster. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden. 

icon box image

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

icon box image

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

icon box image

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

icon box image

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Prijzen

1 Cursus

€ 115,- per persoon

2 Cursussen

€ 200,-per persoon

3 Cursussen

€ 270,-per persoon

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

Vragen?
X