Gratis proeflessen 2018

Ontdek in deze bootcamp hoe je van de 1e op de 2e tel leert dansen!

Misschien heb je het weleens meegemaakt.
Je gaat de dansvloer op en je partner steekt 2 vingers in de lucht.
De vraag is: “Zullen we op de 2e tel dansen”. 

Het dansen op de 2e tel is een wereldwijd fenomeen onder de gevestigde dansers.
Deze stijl werd vooral populair in de jaren 90 onder de bezielende leiding van Eddy Torres uit New York en inmiddels is deze stijl van dansen niet meer weg te denken uit het hedendaagse Salsa landschap. 

 

* Kan je al dansen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

* Wil je al tijden op de 2e tel leren dansen maar lukt dat nog niet helemaal?

* Heb je al eerder op de 2e tel leren dansen en wil je een goede herhaling met nieuwe inzichten? 

Dan ben je met de Switch On2 Bootcamp helemaal op je plek! Ontdek de voordelen van de Switch On2 Bootcamp

Deze Bootcamp wil je niet missen!

Tijdens deze bootcamp worden in een halve 1 dag ALLE essentiële onderdelen voor het dansen op de 2e tel behandeld.

Rhythm & Timing
Je leert hoe je heel eenvoudig de 2e tel in de muziek ontdekt en hoe je daarop kan dansen. Ook leer je hoe je hetgeen je al weet kan gebruiken voor het dansen op de 2. 

Geen partner nodig
Om deel te nemen aan deze bootcamp heb je geen partner nodig. Natuurlijk zijn er verschillende oefeningen met een partner maar we zorgen vrijwel altijd voor een nagenoeg gelijke bezetting. 

Tijdbesparing
De tientallen tips en tools die je tijdens deze bootcamp krijgt zijn tips die je niet tijdens de reguliere danslessen krijgt. Daar is ook meestal geen tijd voor. Door het volgen van deze bootcamp ontvang je dus in een keer alle belangrijke tips in een paar uur. 

Een dagje uit
Naast het feit dat je heel veel leert vinden wij het ook belangrijk dat je een leuke dag hebt en het naar je zin hebt. Reken dus op een dag vol leuke oefeningen en vol interessante feiten.

Niveau
De Bootcamp is interessant voor alle niveaus vanaf Salsa Intermediate 1/2. Dus ook voor Salsa  Advanced is dit een interessante bootcamps. 

4 uur

Tijdens deze bootcamp leer je in 4 uur de belangrijkste onderdelen van het dansen op de 2. 

Geen partner nodig

Om mee te doen met de bootcamp musicality heb je geen partner nodig. Je kan je dus alleen of met iemand anders aanmelden. Wij zorgen ervoor dat de bezetting man/vrouw zoveel mogelijk gelijk blijft.

Je mag filmen

Na afloop van de bootcamp is het toegestaan om te filmen. Waarom de Bootcamp Switch On2 werkt

Gestructureerd lesprogramma
De gehele bootcamp is volgens een structuur opgebouwd. Je weet aan het eind van de bootcamp dus precies wat je hebt geleerd. 

Unieke lesmethodiek
Onze docenten zijn opgeleid volgens onze eigen Salsaventura Docentenopleiding. Daarbij worden effectieve lesmethodes gecombineerd met gezelligheid. Op de manier leer je wel twee tot vier keer zo snel dan met andere lesmethodes.

Full Immersion
Anders dan het één keer per week, gedurende een uurtje volgen van een dansles, ontdek je tijdens een bootcamp van meerdere uren het effect van ‘Full Immersion’. Met deze methode dompel je jezelf als het ware onder in de materie. Voorbereidingen

Kledingadvies
Tijdens deze bootcamp ben je af en aan in beweging. Trek dus iets aan dat lekker zit. Vrije tijdskleding of sportkleding is dus prima.

Schoenen
In onze danszalen ligt een houten vloer. Je kan dus het beste dansschoenen aantrekken. Mocht je die (nog) niet hebben, trek dan schoenen aan met een houten zool. Liefst geen rubberen zolen omdat dit over het algemeen erg stroef danst.

Pauzes
Tijdens de bootcamp is er eer korte pauze van zo’n 15 minuten.Programma

13.00 uur – 17.00 uur: Duur Bootcamp

Locatie
RotterdamVeelgestelde vragen

Moet ik al kunnen dansen om mee te doen met deze bootcamp?
Ja, je moet minimaal het niveau Salsa Beginners 1 hebben afgerond. Als dat niet zo is dan moet je met een eigen partner komen en kan je alleen wisselen van partner met toestemming van de docent.

Wat voor kleding kan ik aandoen? 
Gewoon vrije tijdskleding en het liefst dansschoenen. Lukt het niet om dansschoenen te dragen, draag dan geen rubber zolen. Dat danst erg stroef.

Kan ik ook aan deel van de bootcamp meedoen?
Het is niet mogelijk om slechts voor een deel van de bootcamp aan te melden.

X