Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Salsaventura Utrecht voorlopig dicht!

Salsaventura tot nader order gesloten.

 Op basis van de laatste persconferentie is er door de Veiligheidsregio Utrecht een noodverordening opgesteld die van toepassing is op onze lessen.

Op basis hiervan kunnen wij niet anders concluderen dan dat onze lessen voorlopig niet door kunnen gaan. Er zijn  voorlopig dus geen fysieke lessen.

Als het later weer is toegestaan en verantwoordlijke is om de lessen op locatie te starten, dan is onze danslocatie “corona proof”. Daar is inmiddels hard aan gewerkt (zie video) .

 

Salsaventura Utrecht & Zeist

Welkom op de pagina van Salsaventura in de stad Utrecht & Zeist
Wij geven les sinds 2007. Vanaf september 2018 zijn we verhuisd en verzorgen we de lessen op meedere locaties:
SportCafé de Dreef, Schooneggendreef 27B, 3562 GG Utrecht
Boskapel Zeist, Laan van Beek en Royen 43, 3701 BC Zeist

 

 

Met ons speciale lesprogramma is Salsaventura de grootste dansschool van Nederland geworden. Onze lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.
Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend en gratis een proefles kunt komen volgen.

Aankomende Events (verkorte cursus / bootcamps & feesten)

Party-U Dreef Volgende feesten:
Geannuleerd wegens maatregelen corona

Party-Z Volgende feesten:
Geannuleerd wegens maatregelen corona

Alle komende events van Salsaventura: 

 

Lesrooster oktober en november 2020 in Urecht:

LET OP!!

Kies eerste de juiste periode, bijvoorbeeld “okt-nov lesrooster”.

– Inschrijven kan alleen online en met directe betalen per iDeal
– Inschrijven kan alleen met danspartner of verwijzing naar een dansmaatje. Dit geldt ook voor de proeflessen! 
– De inschrijving wordt door ons systeem bevestigd, je ontvangt altijd nog een persoonlijke bevestiging per e-mail –> dit is dan je defintieve bevestiging
– Ter plekke inschrijven kan helaas (nog) niet

 

SOLO AANMELDEN KAN OOK!
Als je geen contact hebt met (oud)medecursisten geef dit dan aan ons door, dan brengen wij jou (indien mogelijk) in contact met andere solo aanmelders uit jouw les. Zodat jullie samen officieel kunnen inschrijven. Ons doel is dat er evenveel leiders als volgers in de les staan.

We leven nog steeds in onzeker tijden en daarom hebben we onze 10-weekse cursus in tweeën gedeeld en zullen we de
cursussen aanbieden in 2 blokken van 5 weken. Vanaf maandag 5 oktober zal het eerste blok van 5 weken van start gaan. Zie
hiervoor ons aparte lesrooster Oktober t/m November 2020

 

Privé lessen

Van alle manieren om te leren dansen is privélessen met voorsprong de beste manier om snel en goed te leren dansen. Er gaat niets boven de 1:1 of 1:2 begeleiding van docent tot cursist.

 

Alle docenten beschikken over een ruime ervaring en kennis om jou op alle niveaus te begeleiden. Of je nu een absolute beginner bent en je zo snel mogelijk wilt stralen op de dansvloer of je jezelf binnen een paar uur wilt voorbereiden op een groot feest of een bruiloft, het kan allemaal.

Een privéles is jouw les!
Dat wil zeggen dat jij mag bepalen wat je tijdens de privéles wilt behandelen. Natuurlijk is de docent er voor je om te helpen en te adviseren maar uiteindelijk gaat het om jou!

Advies
En natuurlijk zijn wij er om je te adviseren welke privé les je het beste kan nemen. Je kan ons bellen of mailen naar 06-27258550 utrecht@salsaventura.nl.

Mogelijkheden

Losse privélessen
Je kan een losse privéles nemen om een bepaalde techniek te oefenen. Zo kan je werken aan het verbeteren van de basispassen, draaitechnieken, musicality, ritme en timing, styling, leiden en volgen en nog veel meer. De privéles wordt geheel afgestemd op jouw dansniveau, je wensen en het door jou gewenste tempo. De duur van een privéles is 45 minuten.

Docenten
Met een docententeam van zo’n 50 docenten en assistentes verzorgen wij lessen in meer dan tien steden. Hierdoor hebben wij ook een breed scala aan docenten die de perfecte privéles voor jou kunnen verzorgen.

Prijzen
De tarieven van onze docenten kunnen onderling verschillen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, koppelen wij de juiste docent aan jou.
Om deze reden hanteren wij een tarief vanaf € 75,- per 45 minuten, voor 1 persoon.
Voor 2 personen (leider&volger) is het tarief € 100,- per 45 minuten.

Boek HIER je privéles

Voordelen

Persoonlijke aandacht
Tijdens een groepsles wordt de aandacht door de docenten verdeeld over de gehele groep. Daarbij worden vooral algemene tips gegeven. Tijdens een privélessen krijg je alleen die tips die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor weet je snel waar je sterke en minder sterke punten liggen en weet je waar je aan moet werken om je dansen snel te verbeteren.

Afstemming op jouw behoeftes
Het is jouw les, jouw tijd, jouw geld. De privéles wordt dus helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Confrontatie en ontdekking
Je weet pas waar je aan moet werken als je weet wat er mis is. Houd er rekening mee dat je subtiel wordt geconfronteerd met je fouten.

Vragen stellen
Je kan alle vragen stellen die je hebt. De docent zal deze zo concreet mogelijk en ‘to the point’ proberen te beantwoorden.

Focus
Tijdens de privéles laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Dit zorgt ervoor dat je veel meer focus hebt en daardoor leer je sneller.

Op jouw moment
Waar jij jouw planning moet afstemmen op een groepsles, past de priveles zich aan, aan jou.

Je leert van een professional
Door te dansen met iemand die het dansen volledig beheerst leer je sneller.

Workshops voor speciale aangelegenheden

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, een bruiloft-openingsdans, bedrijfsuitje, verjaardag of een ander gelegenheid?

  • Dan hoef je niet verder te zoeken. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres om een leuke dansworkshop te boeken.
  • Onze dans workshops staan in het teken van plezier maken. Dat er iets wordt geleerd is mooi meegenomen maar dat is het niet het belangrijkste. Wij sturen dan ook geen docent maar een ‘entertainer’!
    Onze workshops worden helemaal afgestemd op uw wensen en behoeftes.
  • Zo kan een workshop 15 minuten of 3 uur duren. En een workshop kan worden gegeven aan 10 of aan 1000 personen. En of het nu om een personeelsfeest of een teambuilding workshop gaat, wij bieden het allemaal.
  • Salsaventura biedt zowel workshops aan particulieren als aan bedrijven.

Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem HIER contact op met ons.

 

 

 

U kunt kiezen uit de volgende workshops

Workshop Salsa dansen

Workshop Bachata dansen

Workshop Kizomba dansen

Workshop Zouk dansen

Thema & Teambuilding workhops

Neem HIER contact op met ons om je workshop te bespreken en te boeken

Onze locaties

Sportcafé de Dreef

De lessen van Salsaventura Utrecht vinden plaats in Sportcafé de Dreef. Dit is een sfeervolle Afrikaanse / tropische locatie met verschillende (dans)ruimtes inclusief bar, dansvloer met spiegels, licht en geluid. Het heeft ruime (gratis) parkeergelegenheid.Het actuele overzicht van alle Cursussen en Bootcamps in Utrecht vind je HIER.

Adres: Sportcafé de Dreef, Schooneggendreef 27, Utrecht
Let op: de ingang bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.

 

Contactgegevens

Onze vestiging in Utrecht is bereikbaar via e-mail: utrecht@salsaventura.nl  en op ons Salsaventura WhatsApp nummer:  06-27258550

Ronald & Angelique
Regiomanagers Salsaventura Utrecht & Zeist

Stuur ons een bericht

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! Meld je aan op onze Facebook en mis geen feestje of workshop meer.

VOLG Salsaventura op Instagram voor leukste dansnieuws, filmpjes en foto’s!

X