Zomercursus 2017

In de zomer van 2017 kan je gedurende de maanden juli en augustus Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk (leren) dansen!

Met lessen op alle niveaus heb je voldoende keuze.

Wat houdt de Zomercursus in?

De Zomercursus is bedoeld om niet stil te zitten tijdens de zomer en je dansniveau op pijl te houden door een cursus te volgen op jouw niveau.

Het doel is om je vooral beter te laten worden in wat je al kan. Dit doe je door te werken aan nieuwe combinaties en voetenwerk op hetzelfde niveau. Dus niet in 3 of 4 weken een heel niveau behandelen, maar vooral werken aan het ontdekken van nieuwe mogelijkheden met de technieken die je al beheerst.

De Niveaus

Beginners 1
Ben je een Beginner in een bepaalde dans? Dan is het niet handig om in 3 of 4 weken een beginnersprogramma aan te leren. Je zou daarna nog niet klaar zijn voor het niveau Beginners 2.  En dus start de cursus in juli en duurt in totaal 7 weken x 1 uur en 15 minuten.

Beginners 2/3
Heb je het niveau Beginners 2 of 3 al gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met dit het niveau Beginners 2/3 of in het geval van Kizomba Beginners 2/Intermediate 1. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de twee niveaus en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Intermediate
Heb je het niveau Intermediate 1, 2 of 3 gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Intermediate. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de drie niveaus en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Heb je minimaal het niveau Intermediate 3 of hoger gevolgd? Dan kan je meedoen met het niveau Advanced.

Duur cursus

De Zomercursus bestaat uit 3 les weken in juli en 4 lesweken in de maand augustus. De lessen duren 1 uur. Je kunt er ook voor kiezen om 7 lessen achter elkaar te volgen.

Prijzen

3 x 1 uur

€ 35,-

Dit geldt voor alle cursussen in juli (niveau beg. 2 en hoger), welke bestaan uit 3 lessen van 1 uur.
4 x 1 uur

€ 45,-

Dit geldt voor alle cursussen in augustus (niveau beg. 2 en hoger), welke bestaan uit 4 lessen van 1 uur.
7 x 1 uur

€ 70,-

Wil je alle lessen van de zomercursus volgen, zowel in juli als augustus? Dan krijg je een korting en krijg je 7 lessen van 1 uur voor € 70,-. Deze prijs is voor de niveaus beg. 2 en hoger.
Beginners 1 cursus

€ 85,-

Een Beginners 1 cursus bestaat uit 7 lessen van 1 uur en 15 minuten
Losse les

€ 15,-

Wil je een losse les meedoen? Dat kan voor de prijs van € 15,-. Wil je de rest van de cursus vervolgens ook doen, dan betaal je het restant bij!

Betalen

Hoe te betalen?

Bij het inschrijven voor de zomercursus heb je de keuze om online met iDeal te betalen. Je hebt ook de keuze om de online betaling via iDeal over te slaan. Dit is handig als je meerdere cursussen boekt. Het systeem houdt bij het boeken voor meerdere cursussen geen rekening met de lagere prijs.

In dat geval is het handiger als je het bedrag overmaakt op rekening NL77INGB0009510939 t.n.v. Salsaventura te Den Haag o.v.v. je volledige naam.

icon box image

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

icon box image

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

icon box image

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

icon box image

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Vragen? Bel ons voor meer info: 085-1117776 (ma t/m vr 10.00 uur tot 14.00 uur) of mail naar info@salsaventura.nl

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER

Vragen?
X