In de zomer van 2018 kan je gedurende de maanden juli en augustus Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk (leren) dansen bij Salsaventura!

Met danslessen en Bootcamps op alle niveaus heb je voldoende keuze.

De Niveaus

Beginners 1
Als Beginner kan je in maar liefst 6 weken x 1,5 uur een geheel nieuwe dans aanleren. Of je nu voor de Salsa, Bachata of de Kizomba kiest, na de zomer ben jij klaar voor het niveau Beginners 2! De cursussen starten in juli en eindigen eind augustus.

Daarnaast kan je ook meedoen aan de 1 Day Bootcamps. Met de Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk in 1 Day leer je in 1 dag van maar liefst 7 uur alle basiselementen van de gekozen danssoort!

Beginners 2/3
Heb je het niveau Beginners 1, 2 of 3 al gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Beginners 2/3. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de twee niveaus en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Intermediate
Heb je het niveau Intermediate 1, 2 of 3 gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Intermediate of Intermediate 2/3. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de drie niveaus en ontdek je allerlei leuke nieuwe mogelijkheden.

Heb je minimaal het niveau Intermediate 3 of hoger gevolgd? Dan kan je ook meedoen met het niveau Advanced. Vergeet niet dat je ook als Advanced danser nog altijd heel veel kan leren van een Bootcamp op het niveau Beginners 2/3 en/of Intermediate.

Duur cursus

De Zomercursus bestaat uit 3 lesweken in juli en 3 lesweken in augustus. De Bootcamps variëren in duur van 1,5 tot wel 4 uur. En de 1 Day Bootcamps duren maar liefst 7 uur!

Hoe weet je hoe lang een bootcamp duurt?

Hiervoor kan je het beste HIER het Zomerrooster in PDF bekijken. Ook in het online lesrooster kan je dit zien door op een cursus of Bootcamp te klikken en vervolgens te klikken op informatie.

LESROOSTER AUGUSTUS 2018

Liever het rooster in PDF bekijken? Download het lesrooster HIER.

Prijzen

Cursus Beginners


€ 85,-

per persoon

Dit geldt voor alle Beginners 1 cursussen. Deze bestaan deze zomer uit 6 lessen van 1,5 uur.

Aanmelden

Bootcamp 1,5 uur


€ 20,-

per persoon

Dit geldt voor de bootcamps die 1,5 uur duren

Aanmelden

Bootcamps 2 uur


€ 25,-

per persoon

Dit geldt voor de bootcamps die 2 uur duren

Aanmelden

Bootcamps 3 uur


€ 35,-

per persoon

Dit geldt voor de bootcamps die 3 uur duren

Aanmelden

Bootcamps 4 uur


€ 45,-

per persoon

Dit geldt voor de bootcamps die 4 uur duren

Aanmelden

Betalen

Hoe te betalen?

Bij het inschrijven voor de zomercursus kan je de betaling direct online met iDeal voldoen. Je hebt ook de keuze om de online betaling via iDeal over te slaan, dit is handig wanneer je meerdere cursussen volgt en er sprake is van een kortingstarief. Het systeem houdt bij het boeken voor meerdere cursussen geen rekening met de lagere prijs.

Wanneer besluit de online betaling over te slaan kan je het verschuldigde bedrag binnen 2 dagen na inschrijving overmaken op rekening NL77INGB0009510939 t.n.v. Salsaventura te Den Haag o.v.v. je volledige naam.

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Vragen? Bel ons voor meer info: 085-1117776 (ma t/m vr 10.00 uur tot 14.00 uur) of mail naar info@salsaventura.nl

X