In de zomer van 2019 kan je gedurende de maanden juli en augustus Salsa, Bachata en Kizomba (door)dansen bij Salsaventura!

 

Met danslessen en Bootcamps op alle niveaus heb je voldoende keuze.

De Niveaus

Beginners 1
Als Beginner kan je in verschillende bootcamps en cursussen een geheel nieuwe dans aanleren. Of je nu voor de Salsa, Bachata of de Kizomba kiest, na de zomer ben jij klaar voor het niveau Beginners 2! 

Daarnaast kan je ook meedoen aan de 1 Day Bootcamps. Met de Salsa, Bachata en Kizomba in 1 Day leer je in 1 dag alle basiselementen van de gekozen danssoort!

Beginners 2/3
Heb je het niveau Beginners 1, 2 of 3 al gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Beginners 2/3. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de twee niveaus en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Intermediate
Heb je het niveau Intermediate 1, 2 of 3 gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Intermediate of Intermediate 2/3. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de drie niveaus en ontdek je allerlei leuke nieuwe mogelijkheden.

Heb je minimaal het niveau Intermediate 3 of hoger gevolgd? Dan kan je ook meedoen met het niveau Advanced. Vergeet niet dat je ook als Advanced danser nog altijd heel veel kan leren van een Bootcamp op het niveau Beginners 2/3 en/of Intermediate.

Duur cursus

De Zomercursus en bootcamps bestaan uit verschillende tijdsblokken. Dit is meestal afhankelijk van de stad waar je danst. Zo kan je losse bootcamps volgen, een serie bootcamps of zelfs mini cursussen. Om te weten uit hoeveel lessen een bootcamp of cursus bestaat kan je op de regel in het lesrooster klikken.

Hoe weet je hoe lang een bootcamp duurt?

Klik hiervoor op de verschillende regels in het lesrooster. 

Steden en Prijzen Augustus 2019

Den Haag


€ 45,- | € 90,-

per persoon

6 lessen van 1,5 uur voor € 90 en 3 lessen x 1,5 uur voor € 45,-

 

Aanmelden Aug 2019

Gouda


€ 20,- | € 50,-

per persoon

Losse bootcamps en mini cursussen van 3 x 1,5 uur

 

Aanmelden Aug 2019

Utrecht


€ 45,-

per persoon

3 x 1,5 uur voor € 45,-

 

Aanmelden Aug 2019

Delft


€ 45,-

per persoon

 

Aanmelden Aug 2019

Rotterdam


€ 45,- | € 90,-

per persoon

6 lessen van 1,5 uur voor € 90 en 3 lessen x 1,5 uur voor € 45,-

 

Aanmelden Aug 2019

Betalen

Hoe te betalen?

Bij het inschrijven voor de zomercursus kan je de betaling direct online met iDeal voldoen.

Je hebt ook de keuze om de online betaling via iDeal over te slaan, dit is handig wanneer je meerdere cursussen volgt en er sprake is van een kortingstarief. Het systeem houdt bij het boeken voor meerdere cursussen geen rekening met een korting indien er sprake is van het volgen van meerdere cursussen. 

Wanneer besluit de online betaling over te slaan kan je het verschuldigde bedrag binnen 2 dagen na inschrijving overmaken op rekening NL77INGB0009510939 t.n.v. Salsaventura te Den Haag o.v.v. je volledige naam + de stad waar de bootcamp en/of lessen gaat volgen. 

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

Zouk

De Zouk zoals deze wereldwijd grote bekendheid heeft gekregen is afkomstig uit Brazilië. Zouk muziek lijkt veel op Kizomba, toch wordt de muziek binnen de Zouk anders geïnterpreteerd. Zouk is de meest vrije vorm binnen de populaire dansen van dit moment, hierdoor zie je veel bewegingen uit de Zouk ook terug in andere dansen en stijlen zoals de Bachata Sensual.

Vragen? Bel ons voor meer info: 085-1117776 (ma t/m vr 10.00 uur tot 14.00 uur) of mail naar info@salsaventura.nl

X