In de zomer van 2021 kan je gedurende de maanden juli en augustus Salsa, Bachata en Kizomba dansen bij Salsaventura!

 

Je kan kiezen voor een mini cursus of losse lessen. Zo kan je, ondanks dat je met vakantie gaat, toch gewoon danslessen volgen. 

De Niveaus

Beginners 1
Als Beginner kan je in verschillende bootcamps en cursussen een geheel nieuwe dans aanleren. Of je nu voor de Salsa, Bachata of de Kizomba kiest, na de zomer ben jij klaar voor het niveau Beginners 2! 

Beginners 2/3
Heb je het niveau Beginners 1, 2 of 3 al gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Beginners 2/3. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de twee niveaus en ontdek je nieuwe mogelijkheden.

Intermediate of Intermediate/Advanced
Heb je het niveau Intermediate 1, 2 of 3 gevolgd? Dan kan je het beste meedoen met het niveau Intermediate of Intermediate/advanced. Binnen dit niveau worden elementen gebruikt uit de drie niveaus en ontdek je allerlei leuke nieuwe mogelijkheden.

 

Duur cursus

De Zomercursus en bootcamps bestaan uit verschillende tijdsblokken. Dit is meestal afhankelijk van de stad waar je danst. Zo kan je losse bootcamps volgen, een serie bootcamps of zelfs mini cursussen. Om te weten uit hoeveel lessen een bootcamp of cursus bestaat kan je op de regel in het lesrooster klikken.

Hoe weet je hoe lang een bootcamp duurt?

Klik hiervoor op de verschillende regels in het lesrooster. 

Prijzen Zomercursus

4 lessen


€ 45,-

per persoon

4 lessen van 1 uur: € 45,-

Losse les


€ 15,-

per persoon

Betalen

Hoe te betalen?

Bij het inschrijven voor de zomercursus kan je de betaling direct online met iDeal voldoen. Dit is handig als je het gehele blok van 4 lessen wilt volgen.

Wil je losse lessen volgen? Schrijf dan gewoon in online en sla de betaling over. Je maakt vervolgens het aantal lessen x € 15,- over op rekening NL77INGB0009510939 tnv Salsaventura. 

Salsa

Salsa is de meest bekende dans van dit moment en wordt over de gehele wereld gedanst. Salsa is ontstaan op Cuba en is verder ontwikkeld in steden als New York, Miami en Los Angeles onder de voornamelijk Latijns Amerikaanse immigranten.
De meeste mensen beginnen met het leren van de Salsa en leren daarna een of meerdere anderen dansen.

Bachata

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse Republiek en heeft de laatste 20 jaar de wereld verovert. Binnen de Bachata zijn er verschillende stijlen waaronder de Bachata Dominicana, de Bachata Moderna en de Bachata Sensual. De basis van de Bachata is eenvoudig. Toch biedt de dans voldoende uitdaging om jezelf steeds verder de verbeteren.

Kizomba

De Kizomba is de meest populaire dans van dit moment. De Kizomba is ontstaan in Angola en heeft zich de laatste jaren over de gehele wereld verspreid. Kizomba muziek is over het algemeen langzaam waardoor de basis snel kan worden geleerd. Het leiden en volgen in Kizomba kent velen dimensies. Om goed Kizomba te leren dansen heb je dan ook dansles nodig.

X