Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Salsa, Bachata en Kizomba Amersfoort

Welkom op de pagina van Salsaventura Amersfoort!

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata en Kizomba.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen. Voorafgaand organiseren we proefles dagen waarop je vrijblijvend en GRATIS een proefles kunt volgen.

Ook bieden wij uiteenlopende workshops zoals bedrijfsevenementen, bruiloften en natuurlijk verjaardagen en nog veel meer! Daarnaast kunt u ook privé-lessen nemen. Staat u wens er niet tussen neem dan gerust contact met ons op via: amersfoort@salsaventura.nl of 06 – 47567976. 

Icoon theater Amersfoort

Aankomende events (bootcamps & feesten)

 

Onze locatie

ICOON Theater

ICOONtheater is een kleurrijk theater in de jonge wijk Vathorst van Amersfoort. Op twee minuten afstand van NS-station Amersfoort Vathorst, met 500 gratis parkeer­plaatsen naast de deur. Gunstig gelegen tussen de A1 en de A28. Kom gezellig de sfeer proeven bij deze prachtige locatie. Het actuele overzicht van alle Cursussen en Bootcamps in Amersfoort vind je HIER.

Contactgegevens

Onze vestiging in Amersfoort is bereikbaar via e-mail: amersfoort@salsaventura.nl
of stuur een WhatsApp ons via
ons Salsaventura WhatsApp nummer:  06-47567976

 

Fabian
Regiomanager Salsaventura Almere, Amsterdam en Amersfoort

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, cursussen, bootcamps en feesten? LIKE ons op Facebook en JOIN onze community!

Stuur ons een bericht

X