Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Salsa, Bachata en Kizomba in Dordrecht.

 

Welkom op de pagina van Salsaventura Dordrecht.

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata en Kizomba.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen. Voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen, waarop je vrijblijvend en GRATIS een proefles kunt komen volgen.

 

De danslessen in Dordrecht worden gegeven op de volgende locatie:
 
Het Energiehuis, aan de Noordendijk 148

Proefles gemist – don’t worry

Je kan de eerste les meedoen als een proefles
Je betaalt dan eenmalig € 10,-.

Dit bedrag wordt weer in mindering gebracht als je besluit in te schrijven.

Wat moet je doen? Je schrijft je in via het lesrooster en je slaat de betaling over. Vervolgens zet je in de opmerkingen “1e les als proefles”. Dat is alles.

Klik HIER om naar het volledige lesrooster te gaan en je aan te melden voor de eerste les.

Let op: sommige cursussen zijn al bijna uitverkocht. 
Wacht dus niet te lang want vol=vol.

 

 

 

 

Lesrooster januari nu online!

Het huidige dansseizoen is bijna op zijn einde. Maar niet getreurd: in de week van 13 t/m 18 januari starten de nieuwe cursussen. Het lesrooster staat inmiddels online en je kunt je nu online inschrijven!

De cursussen bestaan uit 10 lessen voor €115,-.

 

INSCHRIJVEN

 

Het actuele overzicht van alle Cursussen en Bootcamps in Dordrecht klik HIER.

NU Kortingsactie van 25% op alle Privélessen.

Met de start van het nieuwe seizoen kan het zijn dat je er een beetje tegenop ziet. Vragen als ‘kan ik het nog wel‘ en ‘oei, gaat dit nog wel lukken‘ komen dan al snel omhoog. Een privéles kan daarbij de oplossing bieden. 

Tijdens een privéles draait het alleen om jou en om niemand anders. De docent stemt zijn/haar niveau volledig af op jouw behoeftes en op jouw tempo. Ben je een snelle leerling, dan leer je snel. Wil je liever rustig aan doen, dan gaat het wat langzamer.

Tot vrijdag 11 januari 23.59u geldt er een speciale kortingsactie van 25% op al je privélessen. De normale prijs bedraagt €75 per 45 minuten per persoon en € 100 per 45 minuten bij 2 personen.

Nu betaal je slechts €56,00 voor 45 minuten per persoon en € 75.00 voor 45 minuten bij 2 personen. 

 

INFORMATIE 

Contactgegevens

Onze vestiging in Dordrecht is bereikbaar  via e-mail: dordrecht@salsaventura.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag op nummer 06 467 16701  U kunt ons ook een bericht sturen via onderstaand formulier

Stuur ons een bericht

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Social media en mis geen feestje of workshop meer.

X