Delft

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Delft

Welkom op de pagina van onze danslessen in de stad Delft.
De danslessen in Delft worden gegeven op de locatie van TotallyZouk, aan de Ampèreweg 24/26.

Met ons speciale lesprogramma is SalsAventura de grootste dansschool van Nederland geworden. Onze lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend en gratis een proefles kunt komen volgen.

Salsaventura – Delft
overgenomen door TotallyZouk
! 

 Na een jarenlange samenwerking is in goed overleg met Morry Krispijn, eigenaar van Salsaventura, besloten om de Franchise overeenkomst met Salsaventura-Delft te beëindigen. De tijd is gekomen voor dansschool TotallyZouk om wederom zelfstandig verder te gaan. Dit was het moment voor TotallyZouk om haar dochter organisatie TotallyLatin te lanceren.

Wees gerust, alle Latindansstijlen en docenten blijven bij Studio TotallyZouk in Delft. En zodra het weer mag, staan onze docenten in de startblokken om weer met jullie te gaan beginnen. 

Omdat alle Latin lessen en docenten overgaan naar de nieuwe dochter organisatie TotallyLatin, zullen ook alle financiële tegoeden, gekochte cadeaubonnen en cursussen “een nieuw begin” geldig blijven voor TotallyLatin. 

Voor meer informatie en lessen verwijzen wij jullie door naar www.TotallyLatin.nl

Locatie Dansstudio’s TotallyZouk

De danslessen worden gegeven op de volgende locatie:

Ampèreweg 24/26
2627 BG Delft

Contactgegevens

Onze vestiging in Delft is bereikbaar via e-mail delft@salsaventura.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur op nummer 06-14 68 96 95

Voor dringende gevallen kunt u ons ook via het mobiele nummer bereiken: 06 14 68 96 95.

Stuur ons een bericht

2 + 3 =

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Facebook en mis geen feestje of workshop meer.

X