Delft

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Delft

Welkom op de pagina van onze danslessen in de stad Delft.
De danslessen in Delft worden gegeven op de locatie van TotallyZouk, aan de Ampèreweg 24/26.

Met ons speciale lesprogramma is SalsAventura de grootste dansschool van Nederland geworden. Onze lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend en gratis een proefles kunt komen volgen.

Dansstudio TotallyZouk & Salsaventura – Delft
tot nader order gesloten
! 

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet dinsdag 23 maart besloten de quarantainemaatregelen te verlengen. Dansstudio TotallyZouk & Salsaventura-Delft zullen zodoende in ieder geval tot en met 19 april 2021 gesloten zijn. 

Voor het laatste nieuws omtrent het coronavirus verwijzen wij je door naar de site van het RIVM: www.rivm.nl. 

Als het later weer is toegestaan en verantwoordelijke is om de lessen op locatie te starten, dan is onze danslocatie “corona proof”. Daar is inmiddels hard aan gewerkt.

Uitagenda!

Weten waar en wanneer je in Delft kan dansen? Hieronder vindt je een overzicht van alle feesten en evenementen in Delft.

Afgelopen maandag 23 maart hebben we te horen gekregen dat de maatregelen rondom ‘social distancing’ verder worden aangescherpt. Hoe kan het ook anders in de huidige tijden!
Vanwege de maatregelen is het in elk geval tot 1 mei 2021 niet mogelijk om georganiseerde samenkomsten en evenementen te organiseren. Alle feesten en evenementen zijn hierdoor tot  nader bericht geannuleerd of verschoven.

Check altijd voorafgaand even de website van de organisator of het feest/evenement daadwerkelijk doorgaat.

Locatie Dansstudio’s TotallyZouk

De danslessen worden gegeven op de volgende locatie:

Ampèreweg 24/26
2627 BG Delft

Contactgegevens

Onze vestiging in Delft is bereikbaar via e-mail delft@salsaventura.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur op nummer 06-14 68 96 95

Voor dringende gevallen kunt u ons ook via het mobiele nummer bereiken: 06 14 68 96 95.

Stuur ons een bericht

3 + 7 =

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Facebook en mis geen feestje of workshop meer.

X