fbpx
Delft

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Delft

Welkom op de pagina van onze danslessen in de stad Delft.
De danslessen in Delft worden gegeven op de locatie van TotallyZouk, aan de Ampèreweg 24/26.

Met ons speciale lesprogramma is SalsAventura de grootste dansschool van Nederland geworden. Onze lessen zijn opbouwend en staan vooral bekend als energiek en gezellig met ruimte voor persoonlijke aandacht.

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen en voorafgaand hieraan organiseren we Open Dagen waarop je vrijblijvend en gratis een proefles kunt komen volgen.

Het lesrooster van seizoen april t/m juni staat NU online!

In de week van 14 t/m 19 April door heel Nederland het nieuwe dansseizoen van Salsaventura weer van start! Geef je nu op voor een cursus Salsa, Bachata, Kizomba of Zouk en ga swingend met ons het voorjaar in.

Een cursus bestaat uit 10 lessen van een uur en kost € 115,- per persoon. Bij vroege inschrijving én betaling betaal je nu echter tijdelijk slechts € 100,- voor een cursus!

Wees er als eerste bij en schrijf je in voor de speciale vroegboekprijs van slechts €100,-!

Zouk Bootcamp Intermediate / Advanced
by Michael & Aline

Tijdens deze 2 uur durende Bootcamp van gastdocenten Michael Boy & Aline Bongers krijg je net even dat beetje extra wat in de reguliere lessen niet aan bod komt. Zij zijn gespecialiseerd in styling en Musicality !

Algemene info:
Datum: zondag 17 maart 2019
Tijden: 15.00 tot 17.00 uur 
Niveau: Zouk intermediate / Advanced
Kosten: € 25,00 vvk (€ 35,00 aan de deur)

Meedoen!

LET OP! Om mee te kunnen doen met de Zouk int/adv Bootcamp, dien je minimaal 1 1/2  jaar (zouk) danservaring te hebben!

Zouk Bootcamp Beginners 2

Tijdens deze Bootcamp Zouk Beginners 2, beheers je de basispassen van de Zouk en zullen we dieper ingaan op de meest belangrijke technieken en figuren uit de Zouk. We zullen verschillende variaties behandelen en ook musicality en styling zullen aan bod komen. Na deze Bootcamp heb je voldoende stof om samen met een danspartner de dansvloer onveilig te kunnen maken.

Algemene info:
Datum: zaterdag 23 maart 2019
Tijden: 10.00 tot 14.30 uur (excl. Lunch)
Kosten: € 40,00 

Aanmelden

Contactgegevens

Onze vestiging in Delft is bereikbaar via e-mail: delft@salsaventura.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 14.00 uur op nummer 085 068 55 08

U kunt ook het hoofdkantoor bellen op telefoonnummer: 085 111 777 6
Voor dringende gevallen kunt u
ons ook via het mobiele nummer bereiken: 06 14 68 96 95.

Stuur ons een bericht

1 + 7 =

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Facebook en mis geen feestje of workshop meer.

X