fbpx
Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

 

 

 

Salsa, Bachata en Kizomba in Amsterdam.

Welkom op de pagina van Salsaventura Amsterdam!

Met een team van professionele dansdocenten kan je meerdere dagen per week les volgen op verschillende niveaus vanaf beginners t/m gevorderden in de dansen Salsa en Bachata.

Drie maal per jaar start een nieuw cursusseizoen. Voorafgaand hieraan organiseren we proefles dagen, waarop je vrijblijvend en GRATIS een proefles kunt komen volgen!

 

Gratis Proeflesrooster

Maak in de eerste kolom je selectie. Bijvoorbeeld “Bootcamps.

Selecteer vervolgens in de derde kolom “Amsterdam”.

Klik op jouw cursus in de regels van het lesrooster-tabel voor meer informatie.

Start (weer) een nieuw avontuur met Salsaventura Amsterdam via de knop “inschrijven“.

Leuk dat je (weer) mee doet!

Meer informatie over Bootcamps tref je hier aan

Salsa lessen

Van alle Latin dansen is Salsa het meest populair. In Nederland kan je letterlijk iedere dag van de week Salsa dansen en in het weekend heb je een keuze uit tientallen feesten. Salsa kent ook internationaal een enorme populariteit.

Dus of je nu naar Zuid Amerika, Oost Europa of Azië afreist; je kan Salsa in de meeste landen ter wereld dansen! De dans kent haar oorsprong op Cuba maar is, zoals het hedendaags wordt gedanst, ontstaan in New York onder de voornamelijk Puerto Ricaanse bevolking.

Wil jij snel en op een gezellige manier Salsa leren dansen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt les volgens een zeer gestructureerd en uniform lesprogramma, waarbij voldoende ruimte is voor oefening en om vragen te stellen.

Bachata lessen

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse republiek en is niet meer weg te denken uit de Latin Scene.
Er zijn binnen de Bachata verschillende stijlen ontstaan waaronder de Bachata Authentica (of Bachata Dominicana), de Bachata Moderna en de Bachata Sensual.

De Bachata Authentica kan je herkennen aan het snelle en afwisselende voetenwerk waarbij er vooral op de plaats of in een kleine vierkante beweging wordt gedanst. Deze stijl wordt veelal op de wat snellere Bachata muziek gedanst.

De Bachata Moderna wordt meer in een zijwaartse beweging gedanst. Daarbij worden meerdere draaipatronen met de partner uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van dips. De Bachata Moderna wordt vooral op de wat rustiger Bachata nummers gedanst.

De Bachata Sensual is ontstaan in Spanje en heeft zich inmiddels als een geheel nieuwe stijl ontwikkeld. Bij de Bachata Sensual worden zowel elementen uit de Bachata Authentica en de Moderna gebruikt. Daarnaast worden er meer body movements en body isolations aan toegevoegd. De Bachata Sensual wordt, net als de Bachata Moderna, op de langzamere Bachata’s gedanst. Deze zijn ook vaak Engelstalig.

Kizomba lessen

Kizomba is de snelst groeiende dans ter wereld. De Kizomba is een relatief nieuwe dans welke is ontstaan in de jaren ’80 in Angola.

De Kizomba verovert in hoog tempo de wereld en ook in Nederland is de Kizomba niet meer weg te denken uit de danswereld.

Binnen de Kizomba zijn diverse stijlen aan het ontstaan waarbij verschillende elementen uit andere dansen worden gebruikt. De meest populaire stijlen zijn de traditionele stijl en de Kizomba Urban.

 

 

 

 

 

Locatie 

De danslessen in Amsterdam worden gegeven op de volgende locatie:
 
Chassé Dance Studios
Chassèstraat 64
1057 JJ Amsterdam

Contactgegevens

Onze vestiging in Amsterdam is binnenkort bereikbaar via e-mail: amsterdam@salsaventura.nl en telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 10.00u en 14.00u op telefoonnummer 06-47567976. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp!

Voor dringende gevallen kunt u ook het hoofdkantoor bellen op 085 111 777 6

U kunt ons ook een bericht sturen via onderstaand formulier.

Stuur ons een bericht

4 + 12 =

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Social media en mis geen feestje of workshop meer.

X