Den Haag

WIL JE SNEL OOK HET AANBOD IN EEN VAN DE ANDERE STEDEN BEKIJKEN?

Salsa, Bachata en Kizomba in Almere.

Op dit moment worden er geen lessen gegeven in Almere. 

 

Snel naar

Salsa

Bachata

Kizomba

Salsa lessen

Van alle Latin dansen is Salsa het meest populair. In Nederland kan je letterlijk iedere dag van de week Salsa dansen en in het weekend heb je een keuze uit tientallen feesten. Salsa kent ook internationaal een enorme populariteit.

Dus of je nu naar Zuid Amerika, Oost Europa of Azië afreist; je kan Salsa in de meeste landen ter wereld dansen! De dans kent haar oorsprong op Cuba maar is, zoals het hedendaags wordt gedanst, ontstaan in New York onder de voornamelijk Puerto Ricaanse bevolking.

Wil jij snel en op een gezellige manier Salsa leren dansen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je krijgt les volgens een zeer gestructureerd en uniform lesprogramma, waarbij voldoende ruimte is voor oefening en om vragen te stellen.

Bachata lessen

De Bachata is afkomstig van de Dominicaanse republiek en is niet meer weg te denken uit de Latin Scene.
Er zijn binnen de Bachata verschillende stijlen ontstaan waaronder de Bachata Authentica (of Bachata Dominicana), de Bachata Moderna en de Bachata Sensual.

De Bachata Authentica kan je herkennen aan het snelle en afwisselende voetenwerk waarbij er vooral op de plaats of in een kleine vierkante beweging wordt gedanst. Deze stijl wordt veelal op de wat snellere Bachata muziek gedanst.

De Bachata Moderna wordt meer in een zijwaartse beweging gedanst. Daarbij worden meerdere draaipatronen met de partner uitgevoerd en er wordt gebruik gemaakt van dips. De Bachata Moderna wordt vooral op de wat rustiger Bachata nummers gedanst.

De Bachata Sensual is ontstaan in Spanje en heeft zich inmiddels als een geheel nieuwe stijl ontwikkeld. Bij de Bachata Sensual worden zowel elementen uit de Bachata Authentica en de Moderna gebruikt. Daarnaast worden er meer body movements en body isolations aan toegevoegd. De Bachata Sensual wordt, net als de Bachata Moderna, op de langzamere Bachata’s gedanst. Deze zijn ook vaak Engelstalig.

Kizomba lessen

Kizomba is de snelst groeiende dans ter wereld. De Kizomba is een relatief nieuwe dans welke is ontstaan in de jaren ’80 in Angola.

De Kizomba verovert in hoog tempo de wereld en ook in Nederland is de Kizomba niet meer weg te denken uit de danswereld.

Binnen de Kizomba zijn diverse stijlen aan het ontstaan waarbij verschillende elementen uit andere dansen worden gebruikt. De meest populaire stijlen zijn de traditionele stijl en de Kizomba Urban.

Privélessen

Van alle manieren om te leren dansen is privélessen met voorsprong de beste manier om snel en goed te leren dansen. Er gaat niets boven de 1:1 of 1:2 begeleiding van docent tot cursist.

Alle docenten beschikken over een ruime ervaring en kennis om jou op alle niveaus te begeleiden. Of je nu een absolute beginner bent en je zo snel mogelijk wilt stralen op de dansvloer of je jezelf binnen een paar uur wilt voorbereiden op een groot feest of een bruiloft, het kan allemaal.

Mogelijkheden

Een privéles is jouw les!
Dat wil zeggen dat jij mag bepalen wat je tijdens de privéles wilt behandelen. Natuurlijk is de docent er voor je om te helpen en te adviseren maar uiteindelijk gaat het om jou!

Losse privélessen
Je kan een losse privéles nemen om een bepaalde techniek te oefenen. Zo kan je werken aan het verbeteren van de basispassen, draaitechnieken, musicality, ritme en timing, styling, leiden en volgen en nog veel meer. De privéles wordt geheel afgestemd op jouw dansniveau, je wensen en het door jou gewenste tempo. De duur van een privéles is 45 minuten.

Docenten
Met een docententeam van zo’n 50 docenten en assistentes verzorgen wij lessen in meer dan tien steden. Hierdoor hebben wij ook een breed scala aan docenten die de perfecte privéles voor jou kunnen verzorgen.

Prijzen
De tarieven van onze docenten kunnen onderling verschillen. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften, koppelen wij de juiste docent aan jou.
Om deze reden hanteren wij een tarief vanaf € 75,- per 45 minuten, voor 1 persoon.
Voor 2 personen (leider&volger) is het tarief € 100,- per 45 minuten.

Advies
En natuurlijk zijn wij er om je te adviseren welke priveles je het beste kan nemen. Je kan ons mailen naar info@salsaventura.nl.

Voordelen

Persoonlijke aandacht
Tijdens een groepsles wordt de aandacht door de docenten verdeeld over de gehele groep. Daarbij worden vooral algemene tips gegeven. Tijdens een privélessen krijg je alleen die tips die voor jou belangrijk zijn. Hierdoor weet je snel waar je sterke en minder sterke punten liggen en weet je waar je aan moet werken om je dansen snel te verbeteren.

Afstemming op jouw behoeftes
Het is jouw les, jouw tijd, jouw geld. De privéles wordt dus helemaal afgestemd op jouw wensen en behoeftes.

Confrontatie en ontdekking
Je weet pas waar je aan moet werken als je weet wat er mis is. Houd er rekening mee dat je subtiel wordt geconfronteerd met je fouten.

Vragen stellen
Je kan alle vragen stellen die je hebt. De docent zal deze zo concreet mogelijk en ‘to the point’ proberen te beantwoorden.

Focus
Tijdens de privéles laat je even alles los en ben je volledig in het moment. Dit zorgt ervoor dat je veel meer focus hebt en daardoor leer je sneller.

Op jouw moment
Waar jij jouw planning moet afstemmen op een groepsles, past de priveles zich aan, aan jou.

Je leert van een professional
Door te dansen met iemand die het dansen volledig beheerst leer je sneller.

Workshops voor speciale aangelegenheden

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, een bruiloft-openingsdans, bedrijfsuitje, verjaardag of een ander gelegenheid?

  • Dan hoef je niet verder te zoeken. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres om een leuke dansworkshop te boeken.
  • Onze dans workshops staan in het teken van plezier maken. Dat er iets wordt geleerd is mooi meegenomen maar dat is het niet het belangrijkste. Wij sturen dan ook geen docent maar een ‘entertainer’!
    Onze workshops worden helemaal afgestemd op uw wensen en behoeftes.
  • Zo kan een workshop 15 minuten of 3 uur duren. En een workshop kan worden gegeven aan 10 of aan 1000 personen. En of het nu om een personeelsfeest of een teambuilding workshop gaat, wij bieden het allemaal.
  • Salsaventura biedt zowel workshops aan particulieren als aan bedrijven.

Heeft u nog vragen? Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem HIER contact op met ons.

 

 

U kunt kiezen uit de volgende workshops

Workshop Salsa dansen

Workshop Bachata dansen

Workshop Kizomba dansen

Workshop Zouk dansen

Thema & Teambuilding workhops

Neem HIER contact op met ons om je workshop te bespreken en te boeken

Reviews

Fabian heeft me ontzettend veel bijgeleerd. Doordat hij ook alle vrouwenpassen kende, kon hij alles heel goed uitleggen. Het was heel ontspannen om met hem te dansen, hij gaf me veel mogelijkheden om mezelf echt te verbeteren en hij lette goed op de details in mijn danstechniek. Ik kan hem zeker aanraden als dansleraar!

A. Houwen

 

Ik wil graag even een compliment geven aan Fabian & Amber voor de ontzettende leuke routines. Ik les al lang bij een andere dansschool, maar dat heb ik in de lessen nog nooit meegemaakt. Eindelijk een beetje Tempo Love It!

Helena

Locatie Salsaventura Almere

De danslessen in Almere worden gegeven op de volgende locatie:
Bakkenzuigerstraat 62
1333 HA Almere

Contactgegevens

Wij zijn bereikbaar via e-mail: info@salsaventura.nl 

U kunt ons ook een bericht sturen via onderstaand formulier.

Stuur ons een bericht

Op de hoogte blijven van alle activiteiten, nieuwe cursussen, bootcamps en feesten! LIKE ons op Social media en mis geen feestje of workshop meer.

X