Een paar weken geleden schreef ik een blog met de titel: De oplossing voor iedere vrouw; leer als man dansen. Ik schreef daarin ook dat er in Argentinië zelfs Tango dansscholen zijn waarbij je als man eerst de vrouwenpassen moet leren. Want hoe kan je immers als man leren leiden als je niet weet hoe het voelt om geleid te worden?

Hoe open sta jij als het gaat om vernieuwing en het verleggen van je grenzen? Want wereldwijd staan zowel dames als heren  in de rij om workshops te volgen bij een bijzondere jongeman die als vrouw de sterren van de hemel danst! Ok, het gaat hier niet om zomaar een jongeman, we hebben het hier over de viervoudig wereldkampioen Eli Torres! Deze danser vormt samen met zijn mannelijke danspartner Sam een topdanspaar in de categorie Same Gender! En samen werden zij in 2014 wereldkampioen en reizen inmiddels de wereld over met hun waanzinnige shows en workshops.

Ik moest er even aan wennen maar … wat is dit goed! 

Zoals je ziet heeft Eli een geheel eigen techniek voor het spinnen ontwikkeld. En het bijzondere is dat hij met deze techniek mensen in zeer korte tijd aanzienlijk beter leert spinnen. Hij noemt dit zelf de ‘art of Spinning’.

En vervolgens kom ik erachter dat hij de komende 2 weken nog in Europa is en dus…. hoop ik dat je net zo enthousiast bent als ik! Ze komen op 26 april as. maar liefst 3 workshops en een show verzorgen!

Meer info.

PLAATS JE COMMENTAAR HIERONDER EN MAAK KANS OP GRATIS DEELNAME AAN DE 3 WORKSHOPS VAN ELI & SAM OP 26 APRIL 2015

X