Beste dansliefhebber,

Het is lang geleden en er is erg veel gebeurd.

Misschien niet zo zeer in de danswereld maar wel in de wereld om ons heen. En omdat veel mensen ons laten weten het dansen echt heel erg te missen, heb ik misschien wat positiefs nieuws te brengen in deze blog.

Allereerst wil ik je mijn oprechte excuses aanbieden voor de lange radiostilte. Sommigen van jullie hebben nog wel nieuwsbrieven ontvangen vanuit onze verschillende vestigingen maar deze algemene blog heb je een paar maanden moeten missen en dat heeft zo zijn redenen.

Persoonlijk kreeg ik in de afgelopen maanden te maken met twee opeenvolgende overlijdensgevallen (geen Corona overigens). Dat hakte er flink in. Daarnaast werd ik uitgenodigd mee te helpen aan het opbouwen van een nieuwe politieke beweging. Dat bevindt zich nu net de verkiezingen in een rustiger vaarwater. Velen prachtige levenslessen verder is er natuurlijk nog altijd één groot gemis: het dansen!

En ondanks het voortduren van de lock-down en nog altijd veel sport- en dansscholen gedwongen zijn de deuren gesloten te houden, moeten we toch manieren zien te vinden om het dansen weer op te pikken. En dat is precies de reden dat ik je deze mail stuur want wat mij betreft kan het zo niet langer.

Ik zal je niet lastig vallen met mijn persoonlijke mening over de maatregelen. Daar komen we niets verder mee. De één is het daarmee wel eens en de ander helemaal niet. Waar het vooral om gaat is dat wij zeer waarschijnlijk een en dezelfde passie delen en dat is het dansen. Want hoe het ook zij, we hebben met bepaalde wetgeving te maken en dus zoeken wij naar oplossingen binnen de wettelijke kaders.

Nu zijn er meerdere goede ideeën en initiatieven om het dansen weer op te starten en die ga ik zeer binnenkort met je delen. Het ene idee wat haalbaarder dan het andere maar in ieder geval lijkt het een goed idee om er over na te denken.

Omdat ik de kennis niet in pacht heb wil ik zoveel mogelijk goede ideeën verzamelen en dus ben ik een uitgebreid onderzoek gestart. Het is een eerste onderzoek en het duurt letterlijk 2 minuten om het in te vullen. Je helpt mij/ons heel veel stappen verder door de VRAGENLIJST in te vullen. Je kan de enquête tot vrijdag 9 april 2021 23.59 uur invullen.

Nu heb ik de eerste reacties al ontvangen en een van de deelnemers had een goed idee. Hij vroeg mij of wij onze dvd’s met een mega korting aan kunnen bieden. Het moest volgens hem een korting zijn waar niemand ‘nee’ tegen kon zeggen. Nou, misschien verklaar je mij voor gek maar heeej, why not? 

Zolang de voorraad strekt bieden wij het complete dvd pakket aan voor € 97,- in plaats van de gebruikelijke € 390,-! Voor de duidelijkheid: je ontvangt dus zo’n 12 dvd’s + CD thuis! Klik HIER om te bestellen. Op = Op! 

Ik zal je dan in de loop van volgende week meer vertellen over de uitslagen en het nieuwe idee voor de danswereld.

Ik kijk uit naar jouw reactie.

Met Swingende Groet,

Morry Krispijn
CEO Salsaventura

 

X