Beste dansliefhebber,

Zoals je misschien hebt gehoord hebben wij afgelopen week een online onderzoek gehouden. Want ondanks het voortduren van de lock-downs moeten we toch manieren zien te vinden om het dansen weer op te pikken. En dat is precies de reden van het onderzoek. 

Ik zal je niet lastig vallen met mijn persoonlijke mening over de maatregelen. Daar komen we niets verder mee. De één is het daarmee wel eens en de ander helemaal niet. Waar het vooral om gaat is dat wij zeer waarschijnlijk een en dezelfde passie delen en dat is het dansen. Want hoe het ook zij, we hebben met bepaalde wetgeving te maken en dus zoeken wij naar oplossingen binnen de wettelijke kaders.

Nu zijn er meerdere goede ideeën en initiatieven om het dansen weer op te starten en die ga ik zeer binnenkort met je delen. Allereerst de uitslagen van het onderzoek. 

Vraag 1: Ben jij nog aan het dansen tijdens de lockdown? 

39,9% antwoorde hier ‘ja’ op en 61,9% antwoorde hier ‘nee’. 

Vraag 2: Op welke manieren ben jij nog aan het dansen?

16,4% dans thuis zonder een danspartner. 17,7% danst thuis met een danspartner, 5% volgt online danslessen, 2,7% bezoekt dansfeestjes, 0,9% volgt danslessen op een locatie en de overige 57,3% danst niet. Vreemd is dat dit antwoord dus een aantal procent afwijkt van het antwoord uit vraag 1. 

Vraag 3. Met salsaventura.tv bieden wij online danslessen aan. Deze zijn vooraf opgenomen en altijd beschikbaar. Zou jij open staan voor wekelijkse live online danslessen waarbij ruimte is voor het stellen van vragen?

22,3% staat hiervoor open, 47,8% staat hier niet voor open en 31,5% weet het nog niet. 

4. Momenteel kunnen er door ons geen feesten worden georganiseerd. Zou jij interesse hebben in deelname aan een online party met bekende DJ’s en zelfs dansshows?

15,4% staat hiervoor open, 64% staat hier niet voor open en 21,5% weet het nog niet. 

 

IDEE 1

Het eerste idee wat wij hebben om weer te starten met dansen is wat ik persoonlijk noem:
Online Plus+. Het idee is heel simpel en ook al eerder gedaan maar in dit geval voegen wij er een optie aan toe. Vandaar die Plus.

Je komt met een beperkte groep (zo’n maximaal 30 personen) online samen voor het volgen van een dansles. Bijvoorbeeld via een betaalde Zoomlink. Wat wij, ongeveer een week voorafgaand aan die les, mogelijk willen maken is om een geschikte danspartner te vinden voor die specifieke les. En ook dit gebeurt online door middel van een matching systeem. Het matching systeem zoekt in de database de meest voor jou geschikte danspartner qua dansniveau, voorkeuren van stijl (LA, On2 of Cuban) maar ook qua karakter. Wij kunnen hiervoor eenvoudig de software uit de datingwereld gebruiken zonder het element van dating. Als je een leuke klik hebt dan spreek je de week erna met elkaar af om samen mee te doen aan de dansles. Op die manier kan je, ook als je geen danspartner kan vinden, toch met iemand anders de dansles volgen. Laat hieronder in het commentveld weten of jij IDEE 1 ziet zitten. 

 DVD KORTINGSACTIE

Gedurende dit onderzoek en het lanceren van onze ideeen, organiseren wij een bijzondere actie: 

Zolang de voorraad strekt bieden wij het complete dvd pakket aan voor € 97,-! 

Dit in plaats van de gebruikelijke € 390,-! Voor de duidelijkheid: je ontvangt dus zo’n 10 dvd’s + CD thuis!

Klik HIER om te bestellen. Op = Op! 

 

 Met Swingende Groet,

Morry Krispijn
CEO Salsaventura

 

X