Wow, het is tijd voor alweer mijn 100e blog!

100eblog

Als blogger is het niet altijd eenvoudig. Soms heb ik een blog in een half uurtje af. En net als ik denk dat deze blog het NIET gaat worden, komt er totaal onverwachts een hele stroom reacties. Een andere keer zit ik letterlijk uren te zwoegen op een paar honderd woorden, verwacht ik dat dit de blog is waar iedereen op zit te wachten, en… komen er nul reacties. Het hoort er allemaal bij. In ieder geval wil ik bij deze een ieder die de afgelopen twee jaar de moeite heeft genomen te reageren extra bedanken! Jullie zorgen ervoor dat ik weer nieuwe ideeën krijg voor een volgend artikel en dat ook anderen, door  jullie reactie, gebruik kunnen maken van jullie kennis en ervaring.

Ook dit komende jaar wil ik je weer zoveel mogelijk informatie geven en mijn kennis en ervaring met je delen. En daar heb ik jouw hulp bij nodig. Want mijn vraag aan jou is: WAAR ZOU JIJ GRAAG MEER OVER WILLEN WETEN?

Om je een handje te helpen geef ik je hieronder 10 ideeën voor de komende serie artikelen. Laat mij weten waarover je meer zou willen weten en ik beloof je dat 1. Ik mijn uiterste best ga doen daar de komende tijd een artikel over te schrijven en 2. Ik je ga belonen voor je reactie (zie onderaan). Je mag natuurlijk ook een onderwerp noemen dat hieronder niet wordt genoemd.

 1. Gezondheid en voeding
 2. Kledingadvies
 3. Dansschoenen advies
 4. Showdansen
 5. Kizomba
 6. Semba
 7. Zouk
 8. Salsa
 9. Video blog
 10. Met wie wil jij een interview lezen?
 11. Je eigen idee

In de blog van 2 weken geleden vertelde ik je over het stellen van doelen. Een van mijn doelen voor 2015 is het schrijven van een e-book over Salsa. Als jij mij vertelt waarover je meer wilt weten, komt jouw onderwerp misschien wel terug in het e-book en ben je de eerste die dit e-book gratis! zal ontvangen.

VRAAG

1. WAAR WIL JIJ MEER OVER WETEN?
Plaats hieronder je reactie en ontvang dit jaar het gratis Salsa e-book.

Hieronder vind je de top 5 van de meest gelezen artikelen van de afgelopen twee jaar.

 1. 5 voornaamste redenen waarom Kizomba zo ongekend populair is
 2. Zouk, de meest bedreigde dansstijl van dit moment. Interview met Willem Engel
 3. De 6 meest gemaakte fouten door beginnende dansleraren
 4. Waarom vrij dansen zo belangrijk is
 5. Heb jij weleens een blessure gehad waardoor je een tijdje niet kon dansen?

Stel je mijn wekelijkse blog op prijs? Deel deze dan op facebook of de andere social media door deze te delen en te liken. Bij voorbaat dank! 

X