En hoe gaat het met jou? Ik hoop goed!

Nu de meesten van ons hele dagen achter gesloten deuren doorbrengen vraag ik mij af hoe het met jou, de dansliefhebber is.

Hoe erg mis je de danslessen, de feesten? Ben je iemand die zichzelf als verslaafd aan dansen beschouwd of ben je nog maar net begonnen met dansen en heb je geen afkickverschijnselen? Ik hoor het graag van je.

Vandaag las ik dat het reisverbod in Wuhan is opgeheven en de straten weer vol zijn met verkeer. Mensen staan weer in de rij om een trein te pakken? Wow, dat is volgens mij wel het meest bijzondere nieuws van de laatste weken. Is dit het eerste signaal dat we langzaamaan een manier gaan vinden om met Covid19 om te gaan zonder ons over te hoeven geven aan een totale lockdown? We gaan het zien. 

Mocht dit bericht kloppen, dan zou dit wellicht het eerste signaal kunnen zijn dat we straks weer met elkaar kunnen dansen? Wellicht met handschoenen aan en mondkapjes op? Of moeten we wachten op een vaccin? En hoe lang zal het dan duren?

Zoveel vragen! En daarom besloot ik een vragenlijst samen te stellen! Als deelnemer ontvang je zelf ook de uitgebreide uitslag van het onderzoek zodra we dat hebben. 

Vul de VRAGENLIJST HIER in en je ontvangt net als wij de uitslagen.

 

 

Stel je de wekelijkse blog op prijs? Deel deze dan op Facebook en andere social media

X