Afgelopen zaterdagochtend had ik een boeiend telefoongesprek met een goede collega uit het hoge noorden. Hij wilde iets van mij weten. Hij speelde met een bepaald idee en omdat hij weet dat ik veel ervaring op dat specifieke gebied heb, wilde hij mij wat vragen hierover stellen. Ik vertelde hem alles wat ik hem over het onderwerp kon vertellen en het voelde goed dat ik hem op deze manier kon helpen.

Hierna vertelde hij mij dat hij met een aantal experimenten bezig is. Hij deelde de eerste resultaten en ik weet zeker dat ik een aantal van zijn ervaringen en tips nog deze week zal toepassen binnen mijn dansschool. En daarmee heeft hij mij ook geholpen.

Doe jij het bovenstaande ook al ? Deel jij ook op een open manier jouw ideeën en strategieën met collega’s? Ik hoop het van harte want je wordt er beiden beter van.

delen__2_

Wat zou er gebeuren als je met een gelijkgestemde groep docenten, assistenten, dansschoolhouders, ondernemers, zzp’ers of showdansers af en toe eens bij elkaar zou komen en gewoon eens van gedachten met elkaar wisselt?

Ik geloof namelijk dat

  • Een bepaald idee van de èèn weer kan leiden tot een ander geweldig idee van de ander
  • Hoe meer je bereid bent te delen, hoe meer je zult ontvangen
  • We hier allemaal, inclusief de klant, beter van zal worden

En ‘moeten’ we alles delen?
Natuurlijk niet! Sommige ideeën en strategieën heb je misschien net ontdekt en wil je vooral voor jezelf houden. Prima! Daarnaast zullen er wellicht ook ideeën en strategieën zijn die je wel met anderen wil delen of waar je misschien juist de feedback van anderen over wilt.

Uitnodiging
Ik nodig je hierbij uit om deel uit te maken van een besloten facebook groep die speciaal is opgezet om samen met andere dansschoolhouders en dansleraren te brainstormen.

Groetjes,

Morry

 

Stel je de wekelijke blogs op prijs? Deel deze dan op Facebook en andere Social Media.

X