Het is 2006, ik sta langs de kant van een volle dansvloer. Vrolijke, dansende mensen. Op de achtergrond zie ik de zee. Achter mij het strand van Scheveningen. Ik sta op het Salsa Beach Festival, op de Pier van Scheveningen. En dan komt ineens het antwoord bij me binnen; ‘Verbinding‘! Een traan komt op.

Ik heb mijzelf tot dat moment zo vaak afgevraagd wat het toch is wat mij zo vaak vroeg laat opstaan en zo vaak weer laat naar bed laat gaan. Wat het toch is wat mij zo vaak emotioneert en mij het gevoel geeft alsof ik op een missie ben. Zo vaak mijn hart volgend, onmogelijk dat gevoel in woorden te kunnen vangen.

En dan daar, ineens dat diepe besef; WAAROM! Ik heb het! Het gaat voor mij uiteindelijk allemaal om de magische verbinding van mensen; met zichzelf, met elkaar en met de muziek. Om daar een bijdrage aan te mogen leveren voelt, ook na 21 jaar, nog altijd als een groot geschenk.

Kort na dat moment in 2006 besluit ik het volgende op te schrijven: De levens van 1 miljoen mensen raken met danslessen, workshops, feesten en evenementen.

 

Scheveningen Sunset

Nu denk je misschien dat ik deze nogal zweverige woorden schrijf met een paar dikke geitenwollen sokken aan mijn maatje 47, maar ik meen ieder woord van wat ik hierboven heb geschreven. En niet voor niets! Want die 1 miljoen levens zijn nog ver weg. De teller staat op zo’n 120.000!

En begrijp me niet verkeerd. Ik ben enorm dankbaar met dit enorme aantal van 120.000!!!

Alleen… om het doel van 1 miljoen te bereiken is er meer nodig, veel meer! En dus hebben we de laatste maanden keihard gewerkt om een belangrijke strategie toe te voegen om dit doel van 1 miljoen levens te gaan halen!

Misschien voel je hem al aankomen! En als Salsa cursist heb je er al aan mogen proeven. Het wordt nu alleen stukken beter en voor iedereen beschikbaar! We gaan onze danslessen nu ook online aanbieden!!!

Ok, schrik niet! We gaan onze live danslessen NIET VERVANGEN voor een online dansles. Dat kan ook helemaal niet en dat willen we ook niet. Een live dansles is uniek en is op geen enkele manier vergelijkbaar met een online dansles.

Wat we WEL met de online danslessen willen bereiken is:

1. Mensen van de bank af krijgen. 

Veel mensen hebben een soort drempelvrees om naar een dansles te gaan. Dit komt vaak omdat mensen voor zichzelf invullen dat ze het niet kunnen, voor gek zullen staan of bijvoorbeeld een bekende tegen zullen komen. Door mensen online de danslessen aan te bieden geven we ze de kans om zichzelf  in alle rust en privacy voor te bereiden op een eerste dansles. Wij geloven dus dat we op deze manier een grote groep richting de dansscholen kunnen krijgen.

2. Mensen de kans te geven thuis, alleen, met partner of met vrienden/familie te oefenen en/of te herhalen. 

Deze optie hebben onze cursisten die Salsa danslessen volgen nu ook al en met resultaat. Zo’n 25% maakt hier fanatiek gebruik van en geeft aan dat dit een van de redenen is om bij Salsaventura danslessen te volgen.

HELP!!! 

help

Nogmaals: Natuurlijk zijn we ontzettend dankbaar voor de 120.000 levens die we over de afgelopen 21 jaar hebben mogen raken met onze danslessen, workshops, feesten, bootcamps, dvd’s en festivals. Maar zoals je begrijpt gaan we dat aantal van 1 miljoen niet halen als we niets veranderen. En dus hebben we jouw hulp nodig! 

Op dit moment wordt er achter de schermen dag en nacht gewerkt aan ons nieuwe platform!

1. Het platform wordt momenteel gereed gemaakt voor al het materiaal dat we ooit hebben opgenomen.
Je lees het goed. Alles! Dus alle dvd’s die we voor onszelf en voor onze partners ooit hebben opgenomen; Salsa Beginners 1 t/m Salsa Beginners 3, Salsa Intermediate 1, Salsa Intermediate 2, Salsa Advanced 1, Salsa Advanced 2, Shines, Kizomba for Beginners & Improvers, Kizomba for Improvers & Intermediate, Salsa voor mensen met Parkinson, het wekelijkse naslagwerk voor cursisten en nog veel en veel meer.

2. Het platform wordt ook gereed gemaakt voor online betalingen waarbij je voor de PRIJS VAN EEN DANSLES PER MAAND toegang hebt tot alle video’s!!!
We praten op dit moment al over meer dan 1000 video’s! En… er komt iedere maand meer en meer bij!

 

En… alsof het nog niet genoeg is… Als vaste lezer van onze nieuwsbrief krijg je een unieke kans deel uit te maken van de lancering van onze nieuwe platform tegen een NOG BETERE DEAL dan de prijs van een dansles per maand ! 

Om ervoor te zorgen dat je deze unieke kans niet mist zijn er 2 acties die je moet nemen!

1. Vul het formulier hieronder in zodat je als eerste jouw Early Bird Plek kan reserveren, 48 uur voordat de registratie open gaat voor de rest van de wereld.

2. Reserveer maandag 29 mei in je agenda om gebruik te maken van je unieke, eenmalige aanbieding.

 

[contact-form-7 id=”29518″ title=”Early Bird Aanbieding Salsaventura.tv”]

X