Ik heb een geweldig voorstel voor je!

  1. Help mij mee om mijn boek te schrijven
  2. Maak je vrienden ontzettend blij
  3. Verdien een of meerdere GRATIS bootcamps en toegang tot de Salsaventura XXL feesten in 2018!

Hoe kan je helpen?

Het zal, na het lezen van de titel geen verrassing meer zijn! Jawel, ik ga een boek schrijven!

Dit boek gaat onder andere over alle onderwerpen waar ik wekelijks al over schrijf in mijn blogs: De verschillen tussen mannen en vrouwen, waarom mannen leiden en vrouwen volgen in de dans, welke dansschoenen kan je het beste kopen, dans strategieën voor succes en nog veel en veel meer.

Kortom; een boek met super veel praktische tips en ook bomvol (soms sappige) verhalen die ik nog nooit eerder met het grote publiek heb gedeeld.

Maar…om het boek zo compleet mogelijk te maken heb ik je hulp nodig!

En sterker, nog, ik heb ook de hulp van je netwerk nodig!

Het moet namelijk een boek worden voor iedereen zodat het ook mensen die nu nog niet dansen zal inspireren om een keer een dansschool of een feest te bezoeken. En nee, dat hoeft niet perse een dansles of een feest van Salsaventura te zijn. Als we mensen maar aan het dansen krijgen en aan het dansen houden!

Onze missie is al jaren lang om, tijdens ons bestaan, de levens van 1 miljoen mensen te raken met onze danslessen, dansopleidingen, dansbootcamps, dansworkshops en dansfeesten. En het is de bedoeling dat dit boek daar een belangrijke bijdrage aan gaat leveren.

Ik zal je ontzettend dankbaar zijn als je jouw vrienden, familie, kennissen, een kort bericht stuurt waarin ze wordt gevraagd om 3 minuten van hun tijd waarin ze 3 eenvoudige vragen beantwoorden. In ruil hiervoor ontvangen ze een door mij getekend exemplaar van mijn boek zodra het is uitgebracht.

Jij ontvangt als beloning het volgende:

  • Als 50 mensen uit jouw netwerk de 3 vragen beantwoorden ontvang je 1 van onze bootcamps in 2018 + gratis entree tot 1 van onze Salsaventura XXL feesten.
  • Als 100 mensen uit jouw netwerk de 3 vragen beantwoorden ontvang je 2 van onze bootcamps in 2018 + gratis entree tot 2 van onze Salsaventura XXL feesten.
  • Als 150 mensen uit jouw netwerk de 3 vragen beantwoorden ontvang je 3 van onze bootcamps in 2018 + gratis entree tot 3 van onze Salsaventura XXL feesten in 2018.
  • Als meer dan 200 mensen uit jouw netwerk de 3 vragen beantwoorden ontvang je 4 van onze bootcamps in 2018 + gratis entree tot al onze Salsaventura XXL feesten in 2018.

We vragen de mensen die de enquête invullen namelijk van wie ze de link hebben ontvangen zodat we bij kunnen houden wie van jouw vrienden heeft meegeholpen om het boek tot een succes te maken.

Natuurlijk ontvang je zelf ook een getekend exemplaar als jij de 3 vragen beantwoord in de enquête.

ENQUETE

Dus nogmaals; het enige wat je hoeft te doen is de volgende link naar je vrienden, familie, collega’s, kennissen te sturen en wij houden voor je bij hoeveel mensen via jou de enquête hebben ingevuld. Als je zelf de enquête invult ontvang ook jij een door mij getekend exemplaar zodra het boek gereed is.

ENQUETE

 

Stel je de wekelijkse blog op prijs? Deel deze dan op facebook en andere social media.

X