Kan jij je nog de eerste keer herinneren dat je naar een dansles, een bootcamp of een feest ging? Was je nieuwsgierig of juist zenuwachtig? Wij doen er alles aan om je op je gemak te stellen als je naar ons toe komt. Dat doen we met onze docenten, assistenten, barpersoneel en….. met onze supporters!

Herkenbaar aan de grote S op de rug staan ze altijd voor je klaar op onze feesten, proeflessen en/of bootcamps.

Maar waar komen deze supporters vandaan? Wat zijn hun redenen om jou te helpen en hoe zou jij kunnen helpen? Een groot deel van de supporters vind het vooral leuk om beginnende dansers of collega dansers te helpen als ze naar een feest of bootcamp komen.

Stuk voor stuk zijn onze supporters dansliefhebbers die het vooral leuk vinden om iets terug te geven aan de danswereld. Daarnaast is het mooi meegenomen dat ze tegen kortingen danslessen mogen volgen, gratis naar feesten mogen en waar mogelijk gratis mee mogen doen aan onze bootcamps maar dat is veelal dus niet de voornaamste reden om aan te sluiten bij ons supportteam.

Naast deze voordelen voor de supporters zijn wij als organisatie natuurlijk ontzettend blij en dankbaar met alle hulp van ons supportteam. Het is werkelijk geweldig om te zien hoe ze niet alleen voor de bezoekers maar ook voor elkaar en de organisatie klaar staan om te helpen waar ze kunnen.

Maar wat maakt het deel uitmaken van het supportteam nu zo bijzonder?

Afgelopen december hadden we een etentje met het gehele team en ik zag mijn kans schoon ze allemaal een aantal vragen te stellen.

supportetentje

Dim Summen met het supportteam in Chinatown Den Haag

Hieronder een uiteenzetting van de verschillende  antwoorden uit ons team:

Waarom ben je bij het supportteam gekomen?

  • Het is een superervaring om te helpen een feest tot een succes te maken. Daarnaast wilde ik nieuwe mensen leren kennen en ik wilde onderzoeken welke dansstijl het beste bij mij zou passen. Bovendien is het deel uitmaken van het supportteam super gezellig. 

support4

Welke acties vind jij het leukst binnen het supportteam?

  • Een van de leukste werkzaamheden, hoe gek het misschien ook klinkt, vind ik de garderobe. Je bent dan veel in contact met verschillende mensen en doordat de garderobe op de feesten gratis is zijn mensen extra blij met deze service.

Op de schaal van 0-10: hoe verslaafd ben je aan dansen?

Mijn omgeving zou zeker stellen dat ik verslaafd ben maar ik zou mezelf een 8 als cijfer geven. Ik dans nu ongeveer 1 a 2 keer per week maar er zijn tijden geweest dat de teller op 10 stond. Toen was ik wel 5 a 6 dagen per week op de dansvloer te vinden. Nu vind ik het leuk om vanuit mijn hobby anderen te kunnen helpen. 

support3

Wat was je leukste ervaring tot nu toe?

Zowel de leukste als de zwaarste ervaring binnen het supportteam was het Salsa Beach Festival. Een weekend lang meehelpen, vloeren op en afbouwen, garderobe werkzaamheden, kassa’s en meewerken als roommanager. ’s Ochtens 6 uur zaten we met het hele team moe maar voldoen,  na het afbouwen, aan de pizza. 

Ga je buiten de feesten en bootcamps ook met de andere supporters om?

Ja, met sommigen ga ik af en toe samen naar een feest. En we hebben contact via onze facebook groep. En daarnaast zien we elkaar natuurlijk op de feesten en de bootcamps.

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden maar het mag duidelijk zijn dat ook wij als organisatie ontzettend blij en dankbaar zijn voor alle inzet van onze supporters. Omdat het zelf dansers zijn kunnen ze zich als geen ander verplaatsen in de bezoekers.

Supporters, nogmaals bedankt voor alle inzet! 

Wil jij meehelpen en deel uitmaken voor van ons supportteam? Op zaterdag 2 april organiseren we een informatiemiddag voor nieuwe supporters. Meld je HIER aan en we sturen je de informatie toe. 

VRAAG

Er is geen grotere beloning dan waardering. Dus mocht je een woord van waardering hebben voor onze supporters…. dan graag hieronder in het commentaarveld waarvoor bij voorbaat dank! 

Stel je de wekelijkse blog op prijs? Deel deze dan op facebook en andere Social Media. 

X