Ik ken er een paar. Mannelijke dansers die er uitzien als een vogelverschrikker, maar toch altijd met de mooiste vrouwen aan hun arm lopen. Als je zo’n man als dame tegenkomt bij de Albert Heijn zou je er geen tweede keer naar kijken, maar op de dansvloer transformeert deze man zich tot een ware Adonis. Een man die het bloed van een dame sneller doet stromen. Het vrouwenhart een paar slagen over doet slaan en haar over de dansvloer doet zweven en even laat vergeten waar ze is, met wie en waarom.

Het lijkt een onverklaarbaar fenomeen. Maar wat blijkt: mannen die goed kunnen dansen worden écht aantrekkelijker gevonden door vrouwen. Verschillende wetenschappelijke onderzoeken onderschrijven dit.

Men-Dancing

Zo blijkt dat mannen die goed kunnen dansen onbewust door vrouwen bestempeld worden als gezond en vruchtbaar. Van dat proces merkt de dame niets, behalve dat ze de man in kwestie opeens woest aantrekkelijk vindt. Datzelfde zie je wel eens bij rijke oude zakenmannen met een bloedmooie jonge vrouw als vriendin. Die vrouwen zijn niet per se allemaal op geld belust, maar een goede financiële positie zorgt voor een veilige omgeving voor de kinderen en dat maakt dus dat de oude rijke meneer biologisch gezien een interessante potentiële partner is.

Terug naar de dansvloer. Ik heb een aantal vrouwen de vraag gesteld of mannen die goed kunnen dansen inderdaad aantrekkelijker zijn, en kreeg eigenlijk van iedereen allereerst een volmondig: JA.

Vervolgens werd één en ander wel wat genuanceerd. Het ontslaat de goeddansende heer namelijk niet van zijn plicht deodorant te gebruiken, zijn tanden te poetsen en de normale omgangsvormen te hanteren. Dus ben je een stinkende, ongemanierde hork, dan ga je het met alleen je goede moves niet redden bij de dames.

Naast mannen die goed kunnen dansen zijn dames ook zoek naar mannen met mannelijkheid. Veel mannen zijn, door het wat agressieve feminisme, halve vrouwen geworden. Die mannen worden op hun beurt weer onaantrekkelijk gevonden. Mannen die aan Bikramyoga doen, bergen gezichtscrème gebruiken en die de rekening in een restaurant willen delen. Waar zijn de echte mannen toch gebleven?

Een echte vrouw wil een man die intelligent en welbespraakt is. Een man die een vrouw met respect behandelt en vol overtuiging zijn zegje doet. Een man die zowel zachtmoedig als dominant kan zijn. Een man die weet wat hij wil, duidelijk is, initiatieven neemt en blijft verrassen.

Nou, als hij daarnaast ook nog goed kan dansen, dan is het verhaal compleet!

De echte vrouw daarentegen kent zichzelf goed, weet haar sterke en haar zwakke punten en is niet bang zich over te geven aan haar vrouwelijkheid. Tegelijkertijd is zij in staat hem in zijn mannelijkheid te laten en probeert die niet van hem ‘af te nemen’.

En zeg nou eerlijk: is er geen betere plek op aarde dan de DANSVLOER om dit schouwspel in volle glorie te bewonderen?

Wil jij ontdekken hoe je met welke willekeurige partner ook, binnen een paar minuten, een ultieme connectie bouwt?

Check dan de bootcamp Revealing the Secret. Daar leer je alles over de 4 primaire behoeftes die we ALLEMAAL hebben en hoe je daarop inspeelt op de dansvloer.

Je maakt kans op GRATIS deelname aan de bootcamp Revealing the Secret als je deze week meedoet met ons eigen kleine vervolgonderzoek. Beantwoord daarvoor de vragen hieronder.

Dames:

  • Vind jij mannen die goed kunnen dansen aantrekkelijk, ook al is hij misschien niet zo knap?
  • Wat vind je belangrijker? Het uiterlijk of de dance skills van een man?
  • Deel je ervaringen

Heren:

  • Merk je dat je als heer meer aandacht krijgt van de dames als ze zien dat je goed kunt dansen?
  • Werkt het ook andersom? Knappen de dames af als je nog niet zo’n goede danser bent?
  • Deel je ervaringen
X