Er zijn in Salsa, Bachata, Kizomba en Zouk land heel veel feestjes. Ieder weekend en zelfs iedere dag kan je, gelukkig maar, wel ergens de dansvloer op om jezelf te laten meeslepen op de meest geweldige muziek in de armen van een minstens zo geweldige danspartner!

Slechts één keer per jaar is er één Mega feest dat op een doordeweekse dag plaatsvindt! Op een woensdag!

En vraag me niet waarom maar dat heeft iets magisch.

  • Misschien is het wel het besef dat 96% van de Nederlanders de dag erop vrij is!
  • Misschien komt het door het besef dat je eindelijk een keer op een woensdagavond door kan dansen tot de late uurtjes zonder de dag erop vroeg op te hoeven.
  • Misschien komt het door een extra gevoel van vrijheid omdat het toch nog echt geen weekend is en jij de dansvloer opgaat alsof het vakantie is.
  • Het komt in ieder geval zeker ook omdat de Zouk liefhebbers erbij zijn die toch wel altijd iets extra’s aan de toch al bijzondere sfeer weten toe te voegen!

Ik heb het hier natuurlijk over de Latin Heaven Party! 

We organiseren dit feest al jaren en de Latin Heaven is inmiddels uitgegroeid tot Salsaventura grootste feest van het jaar.

Met maar liefst 5 zalen, 9 DJ’s, 7 shows, een Salsa, Bachata, Kizomba, een Zouk zaal en zelfs een party bij de entree trekken we alles uit de kast om er een uniek feestje van te maken.

Wat is er allemaal te beleven?

We starten deze avond met maar liefst 3 workshops!

Bachata Fusion geeft een workshop in Bachata Fusion! Zij staan garant voor een geweldige mix van Bachata Moderna, Dominican en Sensual! Daarnaast is er een workshop Kizomba en een workshop Zouk door Gilson & Barbara!

Daarnaast is er een mega line up van maar liefst 9 DJ’s!

In de Salsa staan de most wanted DJ’s van Nederland te spelen: DJ Willy en DJ Latin Master. In de Bachata staan onze resident DJ’s Arvan Sens en Bripa! In de Kizomba hebben we D&L Beats (Dani & Lisa) en in de Zouk hebben we een super line up met DJ Shing, SH Shri uit UK en DJ Merian!

En jawel, net als vorige jaren heet DJ Dude je welkom aan de entree met de best beats. Zo kan je dansje al beginnen bij het afhalen van je kaartje!

En alsof het allemaal nog niet genoeg is zijn er 7 shows in 2 zalen!

Poetic Motion uit Rotterdam is er met een altijd weer vernieuwende show. En over vernieuwend gesproken! Mistura Movement is in tha house die niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten aan de weg timmeren. Natuurlijk mag Bachata Passion niet ontbreken met een altijd flitsende Bachata show en ook Vivendi Dance Collective is er met een geheel nieuwe show! En dan nog wat verrassingen! Melvin & Tania kwamen dit jaar samen en treden inmiddels bijna ieder weekend op en hadden nog een momentje vrij om woensdag as te komen optreden. En ja, last but not least… deze groep wist mijn aandacht te pakken tijdens het Amsterdam Festival afgelopen jaar: Aguardiente DC met Nina en Nelson uit Amsterdam.

Zoals je begrijpt ben ik zelf ook nogal enthousiast en krijg ik altijd dagelijks kippenvel in de aanloop naar de Latin Heaven Party.

Kortom, dit is waarom je dit feest niet zou willen missen.

Je kan je kaarten, zonder reserveringskosten, bestellen op Salsaventura.nl. Je betaalt op dit moment slechts € 15,-.

Tot woensdag 29 mei in Snowworld!

Morry

Datum Latin Heaven: Woensdag 29 mei 2019
Aanvang: 22.00 uur
Einde:04.00uur
Locatie:Snowworld, Zoetermeer
Entree vvk €15,-
Tickets

X